SCM 4.0

SCM 4.0

Helt nede på jorden måder at digitalisere produktionsvirksomheden på

Er du den der skal bringe de nye digitaliserings ideer i spil i produktionsvirksomheden? Så er her en række af "helt nede på jorden" aktiviteter du kan tage fat i.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Billig-arbejdstøj.dk vild med lagerrobotter og udvider for anden gang på under et år

Der er forrygende travlt hos webshoppen Billig-arbejdstøj.dk. Så travlt, at den vestjyske virksomhed nu udvider sit robotlager til 36 robotter for anden gang på under et år.

SCM 4.0

DHL firdobler antallet af robotter i deres forsyningskæde

På varehuse og lagre rundt om i verden har logistikgiganten DHL lige nu omkring 500 assisterende plukkerobotter. Inden udgangen af 2022 vil det tal ligge på omkring 2.000 med hjælp fra Locus Robotics.

SCM 4.0

Nej, kunstig intelligens kan ikke løse alle supply chain udfordringer

Der er stadig meget varm luft om kunstig intelligens (AI) og maskinlæring i supply chain, og der er brug for mere klarhed i talen om AI. Der er også brug for at erkende, at AI sjældent alene løser problemer, der er næsten altid også andre teknologier og tilgange på spil. Sådan lyder det fra erfaren AI-specialist.

SCM 4.0

PostNord Logistics, PostNord Sverige og Spaceinvader går sammen om den grønne stilling

Det var den fælles passion og kamp for den grønne omstilling i transportbranchen tilbage i 2019, som blev startskuddet på det stærke samarbejde mellem PostNord Logistics og Spaceinvader.

Indhold fra partner

SCM 4.0

En digital tvilling kan styrke forsyningskædens resiliens

Naturkatastrofer, terrorhændelser og politiske revolutioner er eksempler på såkaldte disruptions, der sparker benene væk under forsyningskæder. Covid-19, Brexit og blokaden af Suezkanalen er seneste eksempler. En kandidatafhandling argumenterer for, at en digital tvilling kan styrke resiliens eller modstandskraft.

SCM 4.0

Hub for printet elektronik åbner for første 10 udviklingsforløb

Teknologisk Institut står i spidsen for en ny international hub for printet elektronik ved navn LEE-BED. Teknologien skal skære virksomheders omkostninger og øge deres konkurrenceevne. Nu åbner hubben for gratis udviklingsforløb for – i første omgang – 10 virksomheder.

SCM 4.0

Halvvejs med året: Har i styr på jeres besparelser?

Nogle virksomheder lægger planer for digitalisering for digitaliseringens skyld. Andre for at lave besparelser. Her er et par ideer til hvordan du kan tænke Supply Chain teknologier og besparelser sammen.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Robotkonge skyder kapital ind i svejsebranchens nye guldæg

WeldingDroid blev kendt igennem Løvens Hule på DR, hvor Jesper Buch og Jacob Risgaard investerede i den innovative teknologi. Nu hopper Thomas Visti med på vognen for med sin ekspertise fra Universal Robots og MiR at kickstarte virksomhedens eksporteventyr.

SCM 4.0

Universal Robots udnævner PPS A/S som certificeret integrator

Farma-specialisten PPS A/S udnævnes nu som officiel Universal Robots-certificeret integrator, CSI, i Danmark. Dermed kan virksomheden dokumentere sin ekspertise over for sine kunder og sikre dem adgang til de mest opdaterede løsninger og den nyeste viden.

SCM 4.0

Forsøg får Aabenraa Kommune til at slå øjnene op for store muligheder ved 5G

Aarhus Universitet og Aalborg Universitet har netop i samarbejde med TDC NET og Ericsson udført et 5G-forsøg nær Padborg for at indsamle viden om, hvordan 5G kan gøre landbrugsmaskiner og fremtidens jordbrug endnu smartere. Aabenraa Kommune og Padborg Transportcenter ser perspektiver til på sigt at kunne udnytte resultaterne inden for blandt andet transport- og logistiksektoren.

SCM 4.0

Indspark: Dansk robot-ikon placerer millioninvestering i digitalisering af tørlastindustri

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere