SCM 4.0

SCM 4.0

Nyt samarbejde om gear og gearmotorer

Maskinbyggere får endnu bedre muligheder for at effektivisere deres indkøb af gear, gearmotorer og styringsteknik med Lemvigh-Müllers nye produktprogram fra NORD DRIVESYSTEMS.

SCM 4.0

Semi- eller fuldautomatisering på high tech lageret

Automatisering har fundet sin faste plads blandt de mest populære lagersystemer i et stigende antal virksomheder, der har indført high-tech løsninger.

Indhold fra partner

SCM 4.0

WeldingDroid får rekordordre til norsk fødevareproduktion

Trondheim-firmaet Skala fabrikk har valgt WeldingDroid til at automatisere svejsning af tanke. Teknologiens brugervenlighed, fleksibilitet og arbejdsmiljøgevinster gjorde udslaget.

SCM 4.0

Broman Group continues to automate with Swisslog

Two years ago, the Finnish Broman Group chose Swisslog as partner for its advanced automated logistics center in Kerava, thirty kilometers northeast of Helsinki. Now the time has come to more than double the size of the logistics center and Swisslog has once again been chosen as the supplier.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Robotanlæg giver fleksibilitet i produktion af vandnæser og murkroner

Produktionen af bygningsprofiler hos JUAL i Østjylland er netop blevet fornyet med et fuldautomatiseret robotanlæg fra RoboTool.

SCM 4.0

Robotter skal automatisere tunge løft i gartnerier

Gartneribranchen skal automatisere for at forblive konkurrencedygtig. I et nyt Odense Robotics-projekt, PotBot, skal Teknologisk Institut og Syddansk Universitet sammen med flere virksomheder se nærmere på, hvordan robotter og automatisering kan gøre det nemmere at flytte rundt på krævende grønne varer hos gartnerier.

SCM 4.0

Nye el-lastbiler gør pantindsamling mere klimavenlig

Dansk Retursystem har netop fået overdraget nøglerne til to eActros 300 el-lastbiler fra Mercedes-Benz. Det er de to første serieproducerede el-lastbiler fra Mercedes på det danske marked. Høje Taastrups borgmester, Michael Ziegler, stod for nøgleoverdragelsen til to af Dansk Retursystems chauffører, som skal køre de to lastbiler i københavnsområdet.

SCM 4.0

Møbelfabrikken og de 100 softwarerobotter

Den danske møbelproducent Tvilum er verdensførende inden for plademøbler til ”fair priser”. Men producenten er også en af dansk produktions frontløbere, hvad angår effektiv brug af softwarerobotter til at skabe skalerbarhed og mere tilfredse medarbejdere. Fabrikken har i dag cirka 100 robotter i fuld sving med at aflaste medarbejdere for de ’trælse’ rutineprægede opgaver.

SCM 4.0

The GoPal Solution at AVK Gummi

Indhold fra partner

SCM 4.0

Elektriske motorveje kan være på vej til Danmark

Hvis vi skal undgå̊ flaskehalse i en elektrificeret transportsektor, så̊ bliver de såkaldte eRoads en nødvendighed i det danske vejnet. Et netop udsendt udbud fra Vejdirektoratet giver fingerpeg om, hvor den første køreledningsstrækning etableres, og det kan få afgørende betydning for udviklingen af fremtidens lastbiler.

SCM 4.0

Forecasting: Brug af både interne og eksterne data

I disse tider med usikkerhed omkring og forstyrrelser af forsyningskæder er det stærkt tilrådeligt – nogle vil endda mene vitalt – at have adgang til alle relevante data om forecasting og planlægning af lagerbeholdningen.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Ny software frigør op til 80 pct. af tiden brugt på opsætning af robotceller

OnRobot har præsenteret en banebrydende software, D:PLOY, der gør det muligt at automatisere store dele af den programmering, der normalt kræves, før en robotløsning går i drift industrien.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere