SCM 4.0

SCM 4.0

Ny stregkode-platform skal lette 42.000 danske virksomheders emballageansvar

VANA – Dansk Emballageansvar og GS1 Denmark, der står bag stregkoderne i Danmark og globalt, går sammen om at udvikle en it-platform til at håndtere det udvidede producentansvar for emballage. Producentansvaret træder i kraft i 2025, og den nye platform betyder, at op mod 42.000 virksomheder vil kunne indberette emballagedata i et kendt system.

SCM 4.0

Skab stabil indtjening trods svingende tider

Du har helt sikkert oplevet, at dine kunder pludselig ikke er nær så villige til at bruge eller investere penge, som de var førhen. De bruger længere tid på at træffe beslutningerne og derfor skal du tænke i nye baner for at skabe ny værdi med ny struktur

Indhold fra partner

SCM 4.0

Brug AR til at skabe en bedre brugeroplevelse på tværs af virksomheden

Forestil dig, hvordan sikkerheden kan forbedres eller hvordan dine CAD modeller kommer til live på lageret, når der anvendes Augmented Reality. Med et lag af data ovenpå virkeligheden, bliver det enkelt at visualisere kommende installationer og træninger.

Indhold fra partner

SCM 4.0

5 misforståelser der bremser IIoT fra at blive en succes

Mange virksomheder er forbeholdne overfor den 'Industrielle Internet of Things' IIoT, hvor dine installationer afgiver brugbare data til din forretning. Men forbeholdet bunder mange gange i en række misforståelser og det bremser for succes!

Indhold fra partner

SCM 4.0

Smarte stregkoder kan bekæmpe dagligvarehandlens madspild

Nye smarte stregkoder er på vej til at erstatte de velkendte stregkode-striber på alle produkter i butikker. De nye 2D-stregkoder har potentialet til at transformere dagligvarehandlen i Danmark og for eksempel kraftigt bidrage til at reducere madspild. Det mener organisationen bag stregkoderne GS1.

SCM 4.0

Dansk produktion er kommet på bagkant med digitaliseringen

Danske produktionsvirksomheder har en overraskende lav grad af investeringer i automation og digitalisering. Det viser en undersøgelse fra SDU, hvor forskerne konkluderer, at danske produktionsvirksomheder har et stort investeringsefterslæb.

SCM 4.0

Et internationalt flow betyder mere effektiv forsyningskæde

Når EU's producentansvarsdirektiv træder i kraft, vil flere danske fremstillingsvirksomheder få et større ansvar for emballagens bæredygtighed i værdikæden. Heldigvis vil du ikke opleve de store problemer som en del af en et internationalt forsyningsflow.

Indhold fra partner

SCM 4.0

De tekniske udfordringer er ikke de største

Mange virksomheder møder barrierer i IIoT projekterne, men det viser sig ofte at udfordringerne ikke bunder i det teknologiske. Få e-bogen, der styrer produktionsvirksomheder uden om de 4 gængse faldgruber, der bremser dit IIoT projekt på vej mod succes.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Rapportér på din salgsløsning og understøt ledelsen i deres beslutninger

Din salgsløsning understøtter dine sælgeres arbejde og giver et overblik over pipelinen i din virksomhed. Men vidste du, at din salgsløsning kan meget mere end det? Brug data til at understøtte ledelsen i at træffe de bedste beslutninger.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Softwarerobotterne kommer sjældent for alvor ud af garagen

Der er stor interesse for softwarerobotter eller RPA, men alt for mange virksomheder kommer aldrig ud af ’garagen’ og ud på arbejde i virksomhedens rutineprægede processer. To eksperter peger her på de tre mest almindelige faldgruber – og på tre anbefalinger.

SCM 4.0

IoT-løsning gør busser grønnere og mere punktlige

Fra 13 højt kvalificerede indstillinger til tre finalister og til sidst én vinder: SkanTech vinder prisen for den bedste IoT-løsning i 2022. Kåringen fandt sted 29. september på Digitaliseringsmessen.

SCM 4.0

Nyt samarbejde om gear og gearmotorer

Maskinbyggere får endnu bedre muligheder for at effektivisere deres indkøb af gear, gearmotorer og styringsteknik med Lemvigh-Müllers nye produktprogram fra NORD DRIVESYSTEMS.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere