19.10.2017  |  Branchenyt

Scandlines udvider godskapaciteten på Helsingør-Helsingborg

Grundet en stigende efterspørgsel fra overfartens fragtkunder og en stigende vækst i godstrafikken øger Scandlines Helsingør-Helsingborg nu kapaciteten. Dermed regner man med at øge antallet af overførte lastbiler med 40.000 årligt.

Den 1. december øger Scandlines kapaciteten på overfarten Helsingør-Helsingborg, når Hamlets sejlplan udvides med fem timer per døgn. Udvidelsen skyldes en stigende efterspørgsel fra overfartens fragtkunder og sker i forlængelse af en længere periode med stigende vækst i godstrafikken.

Læs også: HH Ferries Group miljøcertificeres

Overfartens konkurrencedygtige priser og driftssikkerhed er grundlaget for, at Helsingør-Helsingborg i 2016 fragtede 410.000 lastbiler.

Kapacitetsudvidelsen gør det muligt at imødekomme kundernes efterspørgsel og øge antallet af overførte lastbiler med ca. 40.000 årligt, skriver Scandlines i en pressemeddelelse.

”Vi har over en længere periode oplevet fremgang i godstrafikken, og alene de seneste otte uger er antallet af overførte lastbiler steget med mere end otte procent. Vores fragtkunder er tilfredse med Øresunds flydende bro, og udvidelsen er et led i vores løbende arbejde for at opretholde den rette kapacitet og det rigtige serviceniveau. Der skal altid være en afgang, der passer”, siger Johan Röstin, der er CEO i HH Ferries AB.

Positiv udvikling i den seneste tid
Som et led i færgens ombygning til 100 procent batteridrift har Hamlet fulgt en udvidet sejlplan i forbindelse med færgen Auroras værftsbesøg.

I denne periode har driftssikkerheden været høj, samtidig med at man har oplevet en stigende interesse for overfartens udvidede app, der er blevet downloadet af over 40.000 kunder.

Læs også: Færger på batteri mellem Helsingør og Helsingborg

”Udviklingen har været særdeles positiv den senere tid, og vi ser nu frem til at udvide kapaciteten og fortsætte fremgangen i den kommende periode, så vi kan imødekomme efterspørgslen fra både professionelle og private kunder. Udvidelsen af kapaciteten betyder også, at vi skal ansætte yderligere personale”, siger Johan Röstin.

- EL

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere