25.05.2021  |  Planlægning

Sammenlægning af digital flåde- og ordrestyring minimér din tomkørsel

I et nyt samarbejde slår DKV deres digitale LIVE-portal sammen med Trans.eu. Derigennem får disponenter adgang til et overblik over deres flåde i realtid samtidig med et digitalt ordrestyringssystem. På den måde kan kunder både spare tid, omkostninger og CO2-udslip ved færre tomkørsler.

”Ved at forbinde vores to portaler kan vores kunder nu bruge deres køretøjer endnu mere bæredygtigt - fordi det gør det meget lettere for dem at finde fragt, der kan afhentes meget tæt på en lastbil. Og det er en fordel for miljøet,” udtaler Manuel von Mohrenschildt, der Director Partner & Solution Sales hos DKV i forbindelse med annoceringen af DKV og Trans.eus nye samarbejde.

DKV Mobility har været en af de førende mobilitetsudbydere inden for logistik- og transportbranchen i over 85 år, og driver den digitale platform DKV LIVE, hvor kunder kan følge samtlige køretøjer i deres flåde i realtid. Det betyder både hvor de befinder sig, og hvor hurtigt de kører. Live-Trackingen gør det muligt for brugerne at optimere køretøjernes ruter, undgår forsinkelser og ineffektiv kørsel.

Samtidig har Trans.eu-platformen skabt kontakt mellem fragfører og deres kunder gennem en Messenger-tjeneste, hvor al godstildeling finder sted online, så aftalen både dokumenteres og arkiveres. På den måde kan platformen også give deres kunder en ny form for tryghed.

Læs også: Dansk it-virksomhed vil digitalisere emballagestyring

Det er disse funktioner som nu bliver tilbudt samlet til brugere af DKV LIVE. Disponenternes opgave med at optimere brugen af køretøjer bliver gjort meget lettere gennem Load-Matching-funktionen, der er integreret i Trans.eu: De vil modtage fragttilbud baseret på lastbilpositionen, der sendes i realtid. Dermed kan fragtførerne undgå tomkørsler og planlægge transporter på en rute- og ressourceoptimeret måde.

”Én pris for to digitale platforme – DKV-brugere har direkte adgang til vores fragtpool uden abonnement og betaler kun transaktionsomkostningerne. Det fungerer hurtigt og nemt,” afslutter Bogdan Kosturek, som er Vice President of Technology and Product Development hos Trans.eu i en pressemeddelelse. 

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere