Rekord

Branchenyt

Omsætningsrekord i danske handelsvirksomheder

2021 har på mange måder været et atypisk år for handelsvirksomheder i Danmark. På trods af de negative begivenheder har engroshandlen rent faktisk haft et historisk godt år, når der dykkes ned i branchernes nøgletal.

Branchenyt

2021 blev rekordår for Mærsk

A.P. Møller - Mærsk leverer rekordindtjening for 2021, som var et ekstraordinært år med fokus på at afbøde risici for kunderne i deres forsyningskæde og samtidig styrke det integrerede logistikudbud. I 2021 steg omsætningen med 55 procent til 61,8 milliarder dollars.

IT

Rekord: It-branchens omsætning steg med 11,9 procent

I 3. kvartal 2021 steg it-branchens samlede omsætning til 70,8 milliarder kroner, hvilket er en stigning på 11,9 procent i forhold til året før. Det er ny rekord for en branche, der ellers har haft næsten ubrudt vækst siden finanskrisen sluttede.

Branchenyt

City Container opnår nyt rekordår og takker medarbejderne: “De er branchens bedste”

Det danske miljø- og logistikselskab City Container har trods udfordringer fra coronakrisen haft rekord i både omsætning og indtjening i 2021. Væksten vil fortsætte ind i 2022 og den er båret af medarbejderne, siger direktøren.

Branchenyt

Containerterminal på Århus Havn slår Danmarksrekord

På kun 10,5 måned er det lykkedes at sætte Danmarksrekord på containerterminalen i Aarhus, da sidste års containerrekord blev slået medio november. En markant stigning i importen og stigende markedsandele er de primære årsager til rekorden.

Strategi & ledelse

Tasklet Factory leverer rekordregnskab

Tasklet Factory oplever hastig vækst i udlandet. Hovedproduktet, Mobile WMS, er nu i brug hos godt 1.000 virksomheder i 36 lande. Samtidig sætter virksomheden helt nye standarder for kundefokus, og det har de seneste 12 måneder resulteret i en omsætningsvækst på 30 procent.

Branchenyt

Rekordstor omsætning i den danske industri

Dansk industri oplever en omsætning i vækst. Det er blandt andet under påvirkning af stigende priser på råolie. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

Branchenyt

DSV præsenterer endnu et rekordresultat

I 2021 har DSV investeret i en ny vækststrategi såvel som den bæredygtige udvikling. Samtidig har virksomheden leveret rekordgode resultater på bundlinjen.

Lager & distribution

Aabenraa Havn sætter ny godsrekord

På Aabenraa Havn er bulkgods med til at sætte rekord for godshåndtering. Havnen har håndteret 1.912.371 tons gods i løbet af 2021.

Branchenyt

Prisstigninger tager ingen ende

Det seneste år er de danske producentpriser steget stødt. Siden sommeren har stigningen ligefrem slået rekord hver måned. Det gør den nu endnu engang for november måned.

IT-branchen har haft sit bedste halvår nogensinde

Med en stigning på 13,2 procent i omsætningen og 20,2 procent i eksporten samt 4.685 flere ansatte på bare et år, har den danske it-branche haft sit bedste halvår nogensinde. Det viser nye e-indkomsttal fra Danmarks Statistik og Dansk Erhverv.

Branchenyt

ADP A/S leverer bedste halvårsresultat nogensinde

Vækst i omsætning og indtjening i ADP fortsætter. ADP har netop offentliggjort et særdeles tilfredsstillende resultat for første halvår 2021 med stor vækst i omsætning og et meget solidt driftsresultat. Halvårsresultatet er det bedste i virksomhedens historie.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere