14.02.2022  |  Branchenyt

DSV præsenterer endnu et rekordresultat

I 2021 har DSV investeret i en ny vækststrategi såvel som den bæredygtige udvikling. Samtidig har virksomheden leveret rekordgode resultater på bundlinjen.

DSV har i 2021 fortsat den succesfulde vækststrategi. I august 2021 blev Agility’s Global Integrated Logistics-forretning (GIL) opkøbt, og købet styrkede DSV’s globale netværk samt tilstedeværelsen i især Mellemøsten og Sydøstasien.

Samtidig har logistikvirksomheden præsteret at opnå et rekordresultat for året med en stigning på 59 procent i nettoomsætningen.

Læs også: DSV løfter ambitionen for bæredygtig transport

”Udfordrede forsyningskæder, flaskehalsproblemer på søfragt og rekordhøje fragtrater har været centrale temaer i 2021, og vores medarbejdere har arbejdet hårdt for at finde løsninger for vores kunder og få godset frem. Under disse svære markedsvilkår er vi glade for at kunne præsentere et stærkt regnskab for 2021”, siger Group CEO, Jens Bjørn Andersen.

Alle DSV’s tre divisioner – Air & Sea, Road og Solutions – medvirkede til væksten.

Fortsat fokus på vækst, forretningsudvikling og bæredygtighed

Integrationen af GIL forløber fortsat efter planen, og 40 af de i alt 60 GIL-lande er nu blevet inkluderet i DSV’s netværk. Det forventes, at integrationen er fuldendt i Q3 2022.

”2021 har været et godt – og udfordrende – år for DSV. Med købet af Agility’s Global Integrated Logistics-forretning (GIL) har vi endnu engang eksekveret på vores vækststrategi. Vi er stolte over, at GIL nu er en del af DSV, og at integrationen forløber efter planen”, uddyber Jens Bjørn Andersen.

Dertil blev DSV’s Green Logistics services lanceret i sidste del af 2021. Formålet med Green Logistics er at hjælpe kunderne med at reducere CO2-udledninger ved eksempelvis at tilbyde alternative, bæredygtige brændsler og ved at hjælpe med at optimere deres forsyningskæder.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere