Omsætning

Produktion

Dansk industri afslutter 2020 med gode resultater

Selvom 2020 har været lidt af et kriseår, har den danske industri klaret sig helskinnet igennem. Det viser nyeste tal fra Danmarks Statistisk, der vurderer den danske produktion som værende tilbage til samme niveau som december 2019.

Branchenyt

Med feriepenge i lommen har danskerne shoppet løs

I slutningen af september begyndte titusindvis af danskerne at få udbetalt indefrosne feriepenge. Det viser sig i detailhandlens omsætning i oktober. Danskerne har især brugt de ekstra håndører på nyt tøj.

IT

Case: »Vi har meget lettere ved at træffe rigtige valg«

Køkkenproducenterne stiller høje krav til deres leverandører og for Furnipart, der designer og leverer greb til bl.a. HTH og Kvik køkkener i Danmark og nogle af verdens største køkkenproducenter, er virkeligheden ikke anderledes.

Indhold fra partner

Branchenyt

Investering i robotter øger omsætningen hos danske virksomheder

Nyt ph.d.-studie peger på, at industrirobotter har øget omsætningen i danske virksomheder mærkbart. Samtidig ses der også tendenser til, at robotterne har medført, at virksomhederne har ansat flere medarbejdere og bidraget til gennemsnitslønnen.

Branchenyt

Transportfirma sluttede 2017 med millionunderskud

Blue Water Holding har netop offentliggjort koncernens seneste regnskab, som bærer præg af store investeringer og forandringer i virksomheden, men også et minus på 76 mio. kr.

Branchenyt

Deutsche Bahn øger omsætningen

2015 bød på en rekordhøj omsætning for Deutsche Bahn. Virksomheden oplevede dog også et fald i overskuddet i forhold til året før.

IT

Coronakrisen deler IT-branchen i tabere og vindere

Næsten halvdelen af virksomheder i IT-branchen har oplevet et fald i omsætning – men samtidig er over en tredjedel af virksomheder gået frem. Fælles for dem er, at de tror på, at krisen ikke kommer til at være kortvarig.

Strategi & ledelse

Brexit kan resultere i lavere vækst for DFDS i 2020

2020 kan vise sig for at være et udfordrende år for DFDS, der forventer at se en lavere vækst grundet Storbritanniens beslutning om at træde ud af EU. En tendens, der allerede viste sig i fjerde kvartal i 2019, hvor færgerederiet oplevede en vækst på én procent.

IT

Case: KPI’er i fokus: Uden mål kan man ikke score

For Convena, en internationalt anerkendt leverandør af IT, er overblik og systematisering afgørende for en profitabel vækst. Med over 300.000 varenumre, et forgrenet netværk af kunder og leverandører og en leveringstid på under 24 timer i hele Europa, er det dog lettere sagt end gjort.

Indhold fra partner

Branchenyt

Freja ud af 2018 med vækst i omsætningen

Transport- og logistikvirksomheden Freja har netop fremlagt regnskabet for 2018, der viser vækst i omsætningen men et mindre resultat. "Vi er både parate og har ambitionerne til at vise, at vi kan gøre det bedre", lyder det fra bestyrelsesformand Jørgen Hansen.

IT

It-branchens omsætning når nye højder

It-branchen har i 2016 sat rekord med en samlet omsætning på 215 mia. kr. Samtidig stiger antallet af ansatte i branchen.

Branchenyt

Det går fremad for speditionsbranchen

Indtjeningen og optimismen er stigende i den danske speditionssektor, men der er stadig behov for at øge produktiviteten, viser ny analyse fra Deloitte.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere