Regnskab

Branchenyt

BILA øger eksporten og tangerer milliarden

I lighed med de fleste virksomheder, har covid-19 pandemien også givet automationskoncernen Bila betydelige udfordringer. Dette til trods er koncernen vokset og tæller nu ca. 500 medarbejdere. Koncernomsætningen nærmer sig 1 milliard kroner, og fremtiden tegner lyst med en bugnende ordrebog.

E-handel

2021 har budt på stor vækst i nemlig.com

Det seneste regnskabsår i nemlig.com har budt på stor vækst i omsætningen på over 1 mia. kr., mange nye tiltag for at skabe en endnu bedre kundeoplevelse og store investeringer i logistik - herunder et nyt varehus i Aarhus, som åbner i 2022.

Strategi & ledelse

Tasklet Factory leverer rekordregnskab

Tasklet Factory oplever hastig vækst i udlandet. Hovedproduktet, Mobile WMS, er nu i brug hos godt 1.000 virksomheder i 36 lande. Samtidig sætter virksomheden helt nye standarder for kundefokus, og det har de seneste 12 måneder resulteret i en omsætningsvækst på 30 procent.

Strategi & ledelse

Dachsers fremgang fortsætter i Norden trods corona

DACHSERs nordiske koncern præsterer et rekordresultat for 2020 med en omsætning på 1.279 millioner kroner og et resultat før skat på 69,0 millioner kroner – en stigning på mere end 30 procent i forhold til 2019. Dermed fortsætter fremgangen for DACHSER Nordic på trods af, at 2020 står i coronapandemiens skygge.

Branchenyt

Giv årsafslutningen et serviceeftersyn og kom lidt hurtigere i mål

Der er stor forskel på, hvornår virksomheder har årsafslutning. Men før eller siden skal regnskabet som bekendt gøres op, og her skilles fårene fra bukkene.

Indhold fra partner

Branchenyt

FREJA fortsætter stabil udvikling

Indhold fra partner

Branchenyt

Tasklet Factory leverer rekordregnskab

Tasklet Factory er en dansk it-virksomhed med hastig vækst i udlandet. Hovedproduktet er den mobile lagerscanningsløsning Mobile WMS, der nu er i brug hos godt 1.000 virksomheder i 36 lande. Samtidig sætter virksomheden helt nye standarder for kundefokus, og det har de seneste 12 måneder resulteret i en omsætningsvækst på 30 procent.

Indhold fra partner

Branchenyt

IFS lukker 3. kvartal stærkt og har kurs mod omsætning på 1 milliard dollars i år

Lanceringen af IFS Cloud fyrer op under væksten i IFS. Cloud-indtægerne er nu oppe med 104 procent.

Branchenyt

Stibo Systems vender forventet underskud til plus

Århusianske Stibo Systems, som arbejder med master data management-løsninger, opnår en rekordomsætning efter voksende efterspørgsel under pandemien.

Strategi & ledelse

Ovenpå opkøb leverer SDK FREJA stærkt årsresultat

Den nyligt sammenlagte virksomhed SDK FREJA har det bedste årsresultat nogensinde. Særligt i Norden og Holland er indtjeningen steget. I resten af verden følges der stille og roligt trop i takt med integrationen af de to virksomheder færdiggøres.

Strategi & ledelse

Transportvirksomhed vendte nedgang til optur

Uno Transport strømlinede forretningen og præsenterer markant vækst i indtjeningen i et netop offentliggjort regnskab for 2019.

Strategi & ledelse

Blue Water offentliggør rekordresultat

2019 går over i historien for Blue Water, der kunne levere et overskud på knap 200 millioner kroner. Resultatet er nemlig koncernens højeste nogensinde. Fremgangen skyldes blandt andet logistikaftaler og optimering af forretningsaktiviteter.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere