Regnskab

Branchenyt

Danmark bag nyt stort PostNord-underskud

Trods fremskridt på logistikfronten, så taber PostNord fortsat penge i stor stil. Det skyldes ikke mindst de faldende brevmængder i Danmark. Pakkeleveringsløsningerne skal udvikles i fremtiden, bl.a. med samme dags-muligheder.

Strategi & ledelse

DSV opjusterer efter solidt regnskab

Et godt resultat for 2. kvartal 2018 giver transportselskabet DSV en god fremdrift og et stærkt fundament for yderligere vækst. Specielt luftfragten trækker op.

Branchenyt

DFDS restrukturerer i Italien

Aktiviteterne i DFDS’ italienske logistikafdeling har ikke levet op til forventningerne og bliver derfor restruktureret. Banetransport til bl.a. Danmark vil ophøre, og 34 ansatte vil blive berørt.

Branchenyt

CMA CGM bekræfter ordre på megaskibe

Det franske rederi CMA CGM har bekræftet, at man har bestilt ni containerskibe med en kapacitet på 22.000 TEU, hvilket gør dem til verdens største.

Sourcing

Danish Crown vil spare på ekstern forsyning

Kødkoncernen Danish Crown vil hente omkring 375 mio. kr. på de eksterne indkøb. Det skal ske gennem øget internationale samarbejde i forsyningskæden.

Branchenyt

Dachser fortsætter væksten

Logistikvirksomheden Dachser fortsætter af vækstsporet og ligger luft til kriseårene. 2014-regnskabet betød dermed en vækst på 70 procent i resultatet.

Branchenyt

Tyrkisk uro giver ridser i godt DFDS-regnskab

Rederiet DFDS’ seneste kvartalsregnskab viser et solidt resultat og fortsat vækst på både fragtfærgeruter og omsætning. Men den ustabile situation i Tyrkiet giver panderynker efter opkøbet af U.N. Ro-Ro tidligere på året.

Strategi & ledelse

Falck vælger Basware til global fakturahåndtering

Falck har som led i virksomhedens globale digitaliserings- og standardiseringsproces besluttet at indføre et fakturahåndterings- og indkøbssystem fra virksomheden Basware i Falcks selskaber over hele verden.

Indhold fra partner

Branchenyt

Voksende Nordsøhandel giver solidt DFDS-regnskab

Det seneste kvartalsregnskab fra DFDS viser et driftsresultat for 2017 på 2,7 mia. kr., i høj grad på baggrund af en fortsat positiv udvikling i selskabets handelsruter over Nordsøen, der vokser trods Brexit.

Branchenyt

Færre lastbilforhandlere har underskud

Et stabilt salg og en stigende indtjening i 2015. Det er de glædelige realiteter for de danske lastbilforhandlere, viser en ny analyse fra Bilbranchen og Deloitte.

Branchenyt

Mærsk Line holder skansen trods lave fragtpriser

Mærsk ender i plus for andet kvartal og på samme niveau som året før. Det sker på trods af lave olie- og fragtpriser, der begge rammer virksomheden negativt.

Lager & distribution

Frode Laursen ser stort fald i overskud

Virksomheden Frode Laursen har set et stort fald i overskuddet på 25 procent. Dog henter virksomheden stadig et overskud hjem på 24 mio. kr.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere