23.11.2021  |  Branchenyt

IFS lukker 3. kvartal stærkt og har kurs mod omsætning på 1 milliard dollars i år

Lanceringen af IFS Cloud fyrer op under væksten i IFS. Cloud-indtægerne er nu oppe med 104 procent.

Efterspørgslen efter at køre ERP-systemet IFS Applications i skyen fortsætter med at vokse. Lanceringen af IFS Cloud tidligere på året - den største lancering i IFS’ historie - har været en gedigen succes. Ved udgangen af 3. kvartal har IFS oplevet en vækst i efterspørgslen efter cloudløsninger på 104 procent år-til-dato.  

Ud over at blåstemple lanceringen af IFS Cloud har fremgangen i cloudsalget også ført til en stærk vækst i tilbagevendende indtægter, som nu udgør 81 procent af de samlede softwareindtægter. For IFS betyder det, at den fortsatte vækst hviler på et konsistent og forudsigeligt indtægtsgrundlag. 

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

3. kvartal har derudover været domineret af opkøbet af Customerville, som opsamler feedback på tværs af kunderejsen i en virksomhed. Platformen, som spiller sammen med IFS Applications, giver virksomheder en bedre indsigt i kundernes oplevelser samt et faktabaseret afsæt for at adressere udfordringer. 

Læs også: Fokus på produktsikkerhed giver vind i sejlene hos kemikonsulenter

I 3 kvartal blev IFS desuden for 6. gang i træk udpeget som en leder i Gartners Magic Quadrant for Field Service Management. 

“IFS er en teknologidrevet softwarevirksomhed. De investeringer, vi har foretaget i vores cloudplatform og servicetiltag, bærer frugt, og derfor kan vi offentliggøre det flotte resultat. Den stærke vækst i softwareindtægterne stammer ikke kun fra nye, men også eksisterende kunder som har en meget stor betydning i IFS. Jeg er stolt over vores evne til at differentiere os i markedet med vores brancheløsninger og med vores fokus på service, som vil fortsætte med at være en vækstgenerator i erhvervslivet”, siger CEO i IFS, Darren Roos. 

IFS har kurs mod en omsætning på 1 milliard USD i indeværende år. 

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere