2021 har budt på stor vækst i nemlig.com

Det seneste regnskabsår i nemlig.com har budt på stor vækst i omsætningen på over 1 mia. kr., mange nye tiltag for at skabe en endnu bedre kundeoplevelse og store investeringer i logistik - herunder et nyt varehus i Aarhus, som åbner i 2022.

Stifter og adm. direktør i nemlig.com, Stefan Plenge. Foto: nemlig.com.

05.01.2022

SCM.dk

Onlinesupermarkedet nemlig.com har med en omsætning på 3,1 milliarder kroner i regnskabsåret 2020/21 øget omsætningen med over 1 milliard kroner svarende til en vækst på 52 procent.

Det viser det netop offentliggjorte årsregnskab. Væksten tilskrives blandt andet den markante kundetilstrømning, som nemlig.com oplevede i forbindelse med coronanedlukningen.

”Vi har taget et stort spring frem på vores vækstrejse, endda noget større end vi havde forventet, med en vækst på over 1 milliard kroner på toplinjen. Jeg er både stolt og ydmyg over at være en del af vores fantastiske team, og jeg vil derfor gerne takke alle mine dygtige kollegaer i nemlig.com og vores mange dedikerede samarbejdspartnere for deres store bidrag. Den flotte fremgang er kun lykkedes, fordi vi som samlet team har ydet en ekstraordinær indsats, hvor vi stod skulder ved skulder”, siger Stefan Plenge, der er stifter af og CEO i nemlig.com, i en pressemeddelelse.

Den øgede indtjening geninvesteres i høj grad i virksomheden, forklarer stifter og administrerende direktør Stefan Plenge.

”At vokse så hurtigt er kun muligt fordi vi hele tiden investerer foran vores vækstkurve og derfor havde kapaciteten til at efterkomme den store efterspørgsel, da landet blev lukket ned”, siger Stefan Plenge.

Investeringerne har blandt andet betydet nemlig.com har indført leveringer om natten, så tiden fra bestilling til levering er blevet kortere, såvel som fleksibel levering til alle kunder, så man ikke længere behøver at være hjemme ved levering.

Læs også: Nem adgang til aflåste opgange øger onlinekøb af dagligvarer

Samtidig har nemlig.com brugt året på at gå sig selv i sømmene, efter nemlig.com blev kritiseret for ikke at få taget ordentlig hånd om medarbejderforholdene hos nogle af samarbejdspartnerne på transportområdet samt egne medarbejdere i varehuset.

”Vi har derfor styrket vores arbejdsmiljøorganisation i varehuset betydeligt, så der nu sidder 8 medarbejdervalgte repræsentanter. Vi har også indført løbende tilfredshedsmålinger hver anden måned, så vi får en meget tættere opfølgning på hvordan medarbejdertilfredsheden udvikler sig. Vi er bestemt ikke enige i al den kritik, som særligt nogle medier og interessenter har fremført”, siger Stefan Plenge og forsætter:

”I forhold til de transportvirksomheder vi samarbejder med, så er det helt afgørende, at de behandler deres medarbejdere ordentligt. Vi har valgt at øge vores afregning til transportvirksomhederne, så den harmonerer med de højere forventninger, vi har til dem, hvilket blandt andet er, at transportvirksomhederne nu er forpligtede til minimum at betale deres chauffører en løn på mellem 25.000 kroner og 30.000 kroner om måneden plus feriepenge for en 37 timers arbejdsuge afhængigt af, hvornår på døgnet, der arbejdes. Dette lønniveau er helt på niveau med gældende overenskomster”, siger Stefan Plenge.

- KCP

Toyota Material Handling A/S

Sponseret

3 centrale trin til ESG i din materialehåndtering

Teknologisk Institut Innovation og Digital Transformation

Sponseret

Vækst kræver robusthed

Relateret indhold

18.04.2024SCM.dk

Fremtidens plastproduktion skal udvikles af CO2

18.04.2024SCM.dk

Logistikaktør går sikkerheden efter i sømmene

17.04.2024SCM.dk

Ekstra millioner skal sætte fart på grønne lastbiler

16.04.2024SCM.dk

Krisen i Mellemøsten truer sikkerheden på vitale handelsruter

15.04.2024SCM.dk

Krisen i Det Røde Hav sender fortsat CO2-udledning og rater op

15.04.2024SCM.dk

Højspændt situation i Mellemøsten fortsætter

15.04.2024SCM.dk

Færre sender varer købt på nettet retur

15.04.2024SCM.dk

Nyt rekordregnskab og flere milepæle

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.

Se flere temaer

Events

Se alle