Levering

E-handel

Fremtidens pakkepost er let og sikker

Hvis man kigger på markedet for 10 år siden, så diskuterede man, om postkasserne var på vej ud. Men de seneste års store interesse for nethandel og især Covid-19 har skabt en helt ny dagsorden. Nu skal der i stedet være på plads til og styr på sikkerheden for pakkepost.

E-handel

Lynhurtige leveringer vinder frem: Det handler om convenience

Kunderne forventer, at det skal være nemt, bekvemt og hurtigt at handle online, og derfor kaster flere netbutikker sig over lynlevering.

E-handel

Dansk startup går all in på samme-dags-levering

Burd Delivery er gået all in på samme-dags-levering, for ifølge virksomheden giver en belejlig leveringsform glade og tilbagevendende onlineshoppere. Burd Deliverys fokus på selv at opbygge teknologien og vokse organisk har gjort, at startuppen ifølge CEO’en allerede nu kan begynde at tjene penge.

Lager & distribution

Nye palletruck effektiviserer Jyderup Gods A/S

Jyderup Gods A/S har erhvervet syv nye Toyota palletruck. De er med til at effektivisere driften og indgår i flåden af maskiner, der både læsser lastbilerne og håndterer godset ved leveringen.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Succes: 300 kilometer på el i polarkulde og med 14 tons jernmalm på ladet

En vigtig nøgle i klimaindsatsen er at opnå succes med elektrificering af den tunge transport, men er det overhovedet muligt i Norrbottens barske klima? Det satte blandt andet Vattenfall sig for at finde ud af – med stor succes.

Lager & distribution

European driver shortage

When there is a shortage of drivers, trucks need to be better filled. Whilst the current pandemic situation has challenged supply chains and logistics in unprecedented ways, it has further intensified the already disturbing issue of driver shortages.

Indhold fra partner

E-handel

Dansk netbutik dømt for manglende oplysning om fragt

En virksomhed er blevet idømt en bøde på 150.000 kroner for at ikke have oplyst om fragt, første gang en reol blev vist med pris. Virksomheden blev også dømt for ikke at have indregnet obligatoriske omkostninger i prisen for trailere, men blev frifundet i de tilfælde, hvor prisen for trailere var angivet næsten lige tydeligt både med og uden obligatoriske omkostninger.

E-handel

2021 har budt på stor vækst i nemlig.com

Det seneste regnskabsår i nemlig.com har budt på stor vækst i omsætningen på over 1 mia. kr., mange nye tiltag for at skabe en endnu bedre kundeoplevelse og store investeringer i logistik - herunder et nyt varehus i Aarhus, som åbner i 2022.

Lager & distribution

Coop og OK etablerer 500 ladestandere over hele Danmark

Energiselskabet OK har lavet en aftale med Coop om at investere et trecifret millionbeløb i etablering af ladestandere ved dagligvarebutikker i hele landet. Målet er at skabe Danmarks bedste ladenetværk og sikre en ladeinfrastruktur for alle

Indhold fra partner

Lager & distribution

Postnords 16 nye elbiler ruller ud med post på Bornholm

Ud med det gamle og ind med det nye. Hos Postnord i Rønne indebærer det et farvel et farvel til dieselbiler og et goddag til eldrevne køretøjer. Nu tages de nye biler i brug og forgrønner Postnords distribution på solskinsøen markant.

Lager & distribution

Postnord skifter dieselbilerne ud med elbiler på Bornholm

Postnord tager et stort skridt for at gøre sin drift på Bornholm mere bæredygtig. Distributørens 16 dieselbiler på øen bliver udskiftet med elbiler inden året er omme.

Strategi & ledelse

Forbrugere betaler gerne ekstra for klimavenlig levering

Selvom netbutikker anser klimavenlig levering og emballage som et voksende konkurrenceparameter, mener færre, at forbrugerne gider at betale ekstra for det. Men det er forkert, ifølge Dansk Erhvervs seneste e-handelsanalyse fra juli i år.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere