06.05.2022  |  E-handel

Logicenters leverer 14.000 m2 i Køge til Brings nye e-handelssatsning

Logicenters er begyndt opførelsen af et topmoderne og bæredygtigt logistikcenter i Skandinavisk Transport Center i Køge, der skræddersys til den kommende lejer, Brings, nye koncept inden for e-handel, Shelfless.

Med opførelsen af et 14.000 m2 stort logistikcenter, som udlejes til en af Nordens største logistikvirksomheder, Bring, fortsætter Logicenters udviklingen af de 160.000 m2, som den store nordiske udvikler af logistikejendomme råder over i Skandinavisk Transport Center i Køge.

Det nye center forventes at stå færdigt om et år og bliver en central del af Brings nye strategi inden fore-handelsmarkedet, Shelfless, fortæller Commercial Manager i Logicenters Danmark, Thomas Petersen.

”Vi er glade for at have taget første spadestik til denne topmoderne logistikejendom, som målrettes Brings store e-handelssatsning. Vi er samtidig glade for, at ejendommen bliver et eksempel på vores ambitiøse og fremsynede miljøprofil”, siger han.

Læs også: Movianto skriver sig op til 16.000 højteknologiske kvadratmeter i Køge

Shelfless er et nyt koncept for e-handelsvirksomheder, hvor Bring overtager ansvaret for alle processerne omkring lagerstyring og hurtig levering på et bæredygtigt og miljørigtigt grundlag. Dermed kan virksomhederne alene koncentrere sig om deres salg, forklarer Tobias Åbonde, nordisk direktør for Brings Shelfless-satsning.

”Shelfless er en stor og vigtig investering i vores ambition om at være ledende inden for e-handel i Norden. Det føles fantastisk, at byggeriet nu er i gang, og at vi med første spadestik har markeret starten på Shelfless-etableringen i Danmark. Samarbejdet med Logicenters fungerer godt, hvor det har været afgørende for os, at de har evnet at møde vores krav om fleksibilitet og bæredygtighed”, siger han.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere