23.02.2022  |  Lager & distribution

Movianto skriver sig op til 16.000 højteknologiske kvadratmeter i Køge

Farma-logistikvirksomheden Movianto indgår aftale med Logicenters om 16.000 m2 stor, højteknologisk lagerbygning i Køge, hvor ejendomsudvikleren snart kan melde udsolgt på sine lagerfaciliteter.

Logicenters fortsætter med at udvide sine aktiviteter i Hovedstadsområdet.

Den erfarne udvikler af logistikejendomme i Norden har netop indgået en langsigtet aftale om udlejning af en 16.000 m2 højteknologisk farmaceutisk logistikejendom på Egedesvej i Køge til Movianto, der er specialiseret i logistik af farmaceutiske produkter.

Dermed er Logicenters ved at kunne melde udsolgt omkring Køge -blot 20.000 m2 har udvikleren tilbage til udlejning.

Som ved alle Logicenters øvrige ejendomme i Køge vil lageret blive opført efter virksomhedens sædvanlige høje grønne standarder. For eksempel er taget forberedt til etablering af solceller, som kan medvirke til at reducerebygningens CO2-aftryk betragteligt, oplyser Commercial Manager Thomas Petersen.

Læs også: Logicenters udlejer 14.000 m2 til fuldautomatiseret Bring-lager

”Denne nye aftale med Movianto glæder os meget. Vi kommer til at levere en topmoderne, bæredygtig og højteknologiske lagerbygning, som vil blive tilpasset deres behov og effektivisere deres logistikoperationer. Vi ser frem mod at byde Movianto velkommen i løbet af tredje kvartal i år”, siger han.

Den nye logistikejendom ligger i Skandinavisk Transport Center, som har en helt unik beliggenhed med hurtig adgang til motorvejene E20, E55 og E47 samt havnene i Køge og København.

Marina Steensen, CEO DK i Movianto, glæder sig også til at tage den nye lagerbygning i brug.

”Vi ser frem til at flytte ind i en ejendom, der er skræddersyet til vores virksomhed. Inden for lægemiddelbranchen er der et stort behov for effektive logistikløsninger og sikker distribution, og vi tror, at lageret i Køge kommer til at blive en central del af vores virksomhed og vores ønske om at effektivisere vores distribution yderligere i de kommende år”, siger hun.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere