Post Danmark

Lager & distribution

Momsændringer kan være kritiske for Post Nord – S og DF vil hjælpe

Skats ændringer i momsreglerne for Post Nord kan have store konsekvenser for det danske postvæsen. Nu vil Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti træde til.

Lager & distribution

Dansk Erhverv: Post Danmark skal ikke have særregler

Hvis Post Danmark får fjernet de særregler, der lige nu gør sig gældende for statsvirksomheden, vil det skabe lige konkurrencevilkår mellem pakkedistributørerne – og det vil gavne både forbrugere og butikker

Branchenyt

Post Danmark i kinesisk samarbejde

Den danske storaktør på pakkepostmarkedet har indgået et partnerskab med den kinesiske e-handelsgigant Alibaba om at sende danske pakker til Kina. ”Kæmpe forretningsmulighed” siger logistikchef.

Lager & distribution

Voksende nethandel giver flere postbutikker

Det klassiske posthus er snart en saga blot. Med den stadigt stigende onlinehandel følger større krav til levering og afhentning af pakker, og det får de mindre postbutikker til at sprede sig i stor stil.

Planlægning

Post Danmark vil være dansk e-handels silkevej

Etableringen af et nyt samarbejde med China Post om dansk e-handel i Kina er på chefkonsulent Poul Skovgaards aktuelle dagsorden.

Indhold fra partner

Branchenyt

E-handel vender op og ned på pakkerne i Post Danmark

Projektchef Mikkel Hansen, der har været 16 år i Post Danmark, er i fuld gang med at omstille pakkeproduktionen til at kunne håndtere den kraftige vækst i e-handlen.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Post Danmark: Momsændring forringer danske netbutikkers konkurrenceevne

En ændring i momslovgivningen vil både ramme danske e-butikker og ansatte i Post Danmark.

Lager & distribution

EhubNordic fremmer dansk e-handel i Kina

Rådgivningsvirksomheden EhubNordic skal hjælpe danske virksomheder ind på det enorme, kinesiske onlinemarked.

Lager & distribution

Post Danmark kommer med pakken, når det passer dig

Inden længe kan danskerne selv vælge, hvornår de vil have deres Post Danmark-pakker leveret i helt ned til timeintervaller, afhængig af hvor de bor. ”Vi skal hele tiden være knivskarpe for at bevare vores position blandt de førende e-handelsudbydere i Norden”, lyder det fra den danske gigant.

Lager & distribution

Post Danmark atter ISO-certificeret

Certificeringsvirksomheden Bureau Veritas har igen certificeret Post Danmark efter kvalitets- og miljøstandarderne ISO 9001 og ISO 14001.

Indhold fra partner

Innovation

Du spilder 55 procent af tiden

Forskning tyder på, at mere end 50 procent af vores tid er spild, og at det også gælder for virksomheder. Tæt integration med leverandører kan løfte effektiviteten markant.

Lager & distribution

Nordisk e-handel nærmer sig 80 milliarder

De nordiske forbrugere e-handlede varer til en værdi af 79 milliarder kroner i 2011.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere