23.03.2015

Norsk Freja åbner nyt logistikcenter

Frejas norske afdeling har efter et succesrigt 2014 valgt at åbne et nyt logistikcenter ved Oslo. For væksten slutter ikke her, lyder vurderingen.

Freja i Norge havde stor succes i 2014 og oplevede en vækst på 15 procent. Væksten ser ud til at forsætte i 2015, hvorfor der nu er trangt med pladsen for transport- og logistikvirksomheden.

Derfor åbner Freja nu op for et nyt logistikcenter seks kilometer syd for Oslo, oplyser selskabet i en pressemeddelelse. Centret får godt og vel 8.000 pallepladser og crossdock-faciliteter på over 3.000 m2.

Læs også: Mix pallerne og bliv effektiv på lageret

Vækst i medicinalindustrien
Det er særligt i medicinalindustrien og pharma-markedet, at Freja har hentet sin vækst.

Læs også: Danske virksomheder er Europas mest stabile

Af samme årsag skal det nye center også kunne tilgodese sundhedsprodukter og andre produkter, der kræver høj logistisk kvalitet.  

Centret er sat til at åbne 31. august 2015, og bliver Frejas andet logistikcenter i Osloområdet. Det nye logistikcenter vil være placeret i Langhus ved E6-motorvejen, der er en trafikal hovedpulsåre, som forbinder Oslo med Gøteborg.

-JPN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere