16.06.2020  |  Lager & distribution

FREJA kan snart tilbyde udvidede løsninger fra et topmoderne logistikcenter i Polen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Opførelsen af ​​vores nye logistikcenter i Szczecin skrider frem efter planerne, og det står næsten klar.

I maj færdiggjorde vi IT-installationer og opsatte reolsystemer på lageret, vi er på nuværende tidspunkt i gang med at installere ​​elektricitet og vandforsyning i bygningen. Vi lægger sidste hånd på kontorerne, og vi forventer at få nøglerne til bygningen i midten af ​​juni. Vi planlægger at flytte fra den gamle lokation omkring den 21. juni, og vi satser på at afholde den officielle åbning til september, såfremt det er muligt.

Vi har budt velkommen til tre nye Business Development Managers – Łukasz Kaczmarek, Przemysław Kulbat og Remigiusz Gumowski. De har alle flere års erfaring inden for denne branche, og med deres professionalisme og kompetencer bidrager de til FREJAs vækst og udvikling i Polen. Deres rolle er at tilbyde vores kunder de bedste muligheder inden for logistik og hjælpe dem ved at finde de rette løsninger til deres virksomheder.

Szczecin er et optimalt sted til logistikaktiviteter, da det er tæt på Tyskland og giver nem adgang til resten af Polen. Med den nye lokation kan vi tilbyde effektive løsninger gennem vores stærke distributionssystem, samt et logistikcenter i topklasse. Logistikcenteret i Szczecin rummer moderne lagre med 20.000 pallepladser, og med plads til mere end 250 lastbiler er vores nye lokation omdrejningspunktet til og fra Skandinavien og Kontinentet. Der er god plads til vores kunders varer, og vi tilbyder tjenester såsom håndtering, emballering, mærkning, opbevaring og andre værdiskabende tjenester, der er understøttet af et moderne WMS-system.

Udover lokationen i Szczecin har vi kontorer i Łódź, Błonie, Gdynia og Tczew, så vi bedre kan lette din strøm af varer via Polen. Med den nye facilitet er FREJA i Polen en af ​​de største logistikoperatører i landet, og vi vil dermed være en værdifuld partner for din virksomhed.

I Polen vil vi fortsat tilbyde de pålidelige, dedikerede og fleksible løsninger, som vi er kendt for, og du kan forvente at modtage den samme service af høj kvalitet, som vi altid stræber efter at levere. Vi er glade for at udvide vores tjenester, og vi ser frem til at byde dig indenfor i vores nye logistikcenter.

For spørgsmål vedrørende dine muligheder med FREJA i Polen, bedes du kontakte din lokale FREJAnit eller vores bestyrelsesformand i Polen, Torben Mortensen, på tor@freja.com eller +45 36 97 01 09.

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger. Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere