24.02.2023  |  Branchenyt

FREJA udnævner ny administrerende direktør i Polen

Indhold fra partner Hvad er dette?

FREJA er glad for at kunne meddele, at Anna Jasiak officielt er blevet udnævnt til ny administrerende direktør for FREJA i Polen.

Ikke alene har hun stor erfaring og viden fra branchen, men hun har også været i FREJA i mange år og kommer direkte fra en stilling som CFO i FREJA Polen.

“Vi er glade for, at Anna takkede ja til blive ny administrerende direktør i Polen. Vi har brug for en, der kender branchen og vores virksomhed, og det må man sige, at Anna gør. Hun var det naturlige valg til denne stilling, og vi ser frem til at udvikle FREJA i Polen under hendes ledelse”, siger Torben Mortensen, bestyrelsesformand i FREJA Polen.

Om at blive udnævnt til FREJA Polens nye administrerende direktør siger Anna Jasiak: “Jeg er stolt af at kunne fortsætte mit arbejde i FREJA sammen med alle mine dygtige kolleger, og jeg ser frem til at udvikle vores forretningsområder i Polen. Jeg vil gerne takke FREJAs topledelse for at vise mig tilliden og give mig denne mulighed”.

Anna Jasiak tiltrådte som administrerende direktør den 1. februar 2023.

www.freja.dk

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger. Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere