31.03.2023  |  Branchenyt

FREJA til WCA Singapore 2023

Indhold fra partner Hvad er dette?

FREJA Transport & Logistics deltog for nylig i World Cargo Alliance (WCA) i Singapore, hvor vi viste vores kunnen inden for sø- og luftfragt.

Arrangementet samlede nogle af de største navne inden for logistik fra hele verden og gav branchen en platform til at netværke og diskutere de seneste trends på området.

FREJA har leveret løsninger til virksomheder i forskellige brancher i over tre årtier. Med et stærkt fokus på innovation og bæredygtighed har vi udvidet vores services til alle områder inden for logistik for at kunne tilbyde en totalløsning for vores kunder.

Under WCA fremhævede FREJAs repræsentanter virksomhedens ekspertise inden for sø- og luftfragt – to vigtige transportformer for den globale forsyningskæde. Vi mødtes med mennesker fra hele verden for at diskutere de forskellige muligheder og potentialer. “Dette er første gang, folk mødtes efter tre års pause på grund af covid”, udtaler Hongyi Niu, direktør for global forwarding hos FREJA, og han fortsætter, “det er vigtigt, at vi mødes med vores partnere fra hele verden for at gøre status og diskutere det fremtidige samarbejde. Lige som i transportverdenen har vi brug for betroede partnere globalt til at betjene vores kunder”.

Inden for søfragt tilbyder FREJA en række tjenester, herunder FCL- og LCL-forsendelser. Vores stærke relationer til større transportører gør os i stand til at levere pålidelige og omkostningseffektive løsninger til vores kunder. FREJAs team af eksperter yder også skræddersyet rådgivning og support til kunderne, hvilket sikrer, at deres gods transporteres sikkert og effektivt.

Inden for luftfragt gør FREJAs globale netværk af partnere og transportører os i stand til at levere hurtige og fleksible løsninger til kunder. Vi tilbyder en række tjenester, herunder ekspres-, standard- og chartermuligheder, afhængigt af forsendelsens hastende karakter og størrelse. FREJAs team af luftfragtspecialister arbejder tæt sammen med kunderne for at sikre, at godset bliver leveret til tiden og i perfekt stand.

Sidst, men ikke mindst, kan FREJA tilbyde kombineret transport – ikke kun til lands, men også via den transportform, der kaldes “air-in & sea-out” eller “sea-in & air-out”. Dette er et meget effektivt produkt, som er billigere end med fly hele vejen og hurtigere end til søs hele vejen. Dette produkt bruges ofte, når du krydser kontinenter, især til de destinationer, hvor transittiden for søfragt kan være 50 dage eller mere.

Samlet set fremhævede FREJAs deltagelse i WCA vores styrker inden for sø- og luftfragt, hvilket viser vores forpligtelse til at levere logistikløsninger af høj kvalitet til kunder over hele verden. Med fokus på bæredygtighed og innovation er vi godt positioneret til at imødekomme de skiftende behov i den globale forsyningskæde.

Hvis du vil vide mere, så besøg vores hjemmeside www.freja.dk.

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger. Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere