19.08.2020  |  Branchenyt

FREJA investerer i 65 nye trailere

Indhold fra partner Hvad er dette?

FREJA Transport & Logistics A/S har investeret i 65 nye trailere, som skal køre i de nordiske lande.

De nye trailere er fordelt mellem 8 walking floor trailere, 18 køletrailere, 17 standard gardin trailere, 4 veksellad og 18 Krone/Liebner trailere med fleksible sider og tag.

Trailerne er leveret af Krone Fleet og produceret af den hollandske fabrik Knapen, som Krone overtog sidste år. Samlet råder FREJA over ca. 2.700 trailere, hvor de 65 nye trailere både er en udvidelse og en udskiftning af den eksisterende vognpark.

FREJA har valgt at give de nye trailere et teknologisk løft ved at udstyre dem med Krones informationssystem Telematic. Systemet opsamler data, som efterfølgende kan integreres i vores it-system og derved forbedre servicen overfor vores kunder.

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger. Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere