23.06.2020  |  Branchenyt

Fra håndlavet spiritus til håndsprit – FREJA er omstillingsparate med Radius Distillery

Indhold fra partner Hvad er dette?

Da Coronakrisen ramte Danmark i februar, og landet stort set blev lukket ned, betød det, at mange virksomheder blev sat på prøve. Flere virksomheder måtte finde på alternative forretningsmodeller for at sikre overlevelse. En af disse virksomheder er Radius Distillery, der til dagligt producerer håndlavet spiritus på Oremandsgaard Gods på Præstø, Danmark.

For at sikre overlevelse så Radius Distillery sig nødsaget til at omstille deres virksomhed. De tog derfor en beslutning om at udvide deres produktsortiment i en noget anden retning, end de er vant til, og begyndte at producere håndsprit. På en uge fik de indhentet de nødvendige registreringer, og omlagt det udstyr de normalt bruger, så de kunne gå i gang med produktionen. Omstillingen betød ikke kun, at de kunne redde virksomheden, men det betød også, at de kunne hjælpe samfundet.

Kristian Larsen, Co-Founder af Radius Distillery, er positivt overrasket over det samfundssind, de er blevet mødt med. ”Da vi fortalte, at vi ville i gang med at producere håndsprit, stod alle klar til at hjælpe med det samme. Vores partnere og leverandører prioriterede vores opgaver, så vi havde alt, hvad vi skulle bruge for at kunne komme i gang og dermed bidrage til samfundet. Det er blandt andet på grund af dem, at vi kunne omstille produktionen allerede inden for en uge”.

For Radius Distillery er det essentielt med en transportpartner, der ligeledes er omstillingsparat. ”Samarbejdet med FREJA har overgået alle vores forventninger. Helt fra begyndelsen har de leveret konkurrencedygtige priser, og en service der er helt i top. FREJA er fleksible, og det var intet problem, da vi pludseligt skulle have leveret håndsprit til apoteker, byggemarkeder og private virksomheder. Kort sagt er vi yderst tilfredse med vores samarbejde, og hele vejen igennem har det været nemt at samarbejde med FREJA, hvilket vi værdsætter”, uddyber Kristian fra Radius Distillery.

Hos FREJA lægger vi vægt på at få opbygget et stærkt partnerskab med vores kunder, så vi har bedre forudsætninger for at kunne hjælpe hinanden med at vokse. Lige som FREJA har hjulpet Radius Distillery, har de også hjulpet os. Valget faldt på dem, da vi skulle have produceret vores helt egen FREJA gin sidste år, og vi var meget begejstrede for resultatet. Så begejstrede at alle ansatte fik en FREJA gin i julegave, som vi kun har fået positive tilbagemeldinger på.

Vi sætter pris på vores samarbejde med Radius Distillery, og vi er glade for, at vi kan hjælpe hinanden, når der er brug for det – især i disse tider hvor det at være omstillingsparat har vist sig at være ekstra vigtigt.

Denne artikel er en del af temaet Coronavirus

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger. Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere