27.10.2015  |  Lager & distribution

E-handel vil forme logistik i årtier

Indhold fra partner Hvad er dette?

E-handel har allerede forvandlet lager- og logistikverdenen, og alt tyder på, at den udvikling vil fortsætte, spår Colliers International Group Inc.

Lager- og logistikverdenen har allerede ændret sig på grund af e-handel. Og den udvikling ser ud til at fortsætte, vurderer Colliers International Group Inc.

Læs også: Amazon kan starte dronetests

Fornyligt udgav selskabet en undersøgelse af logistiksektorens seks største regioner. Heri fremgår det, at e-handel vil medføre et behov for en moderniseret forsyningskæde med blandt andet nye mega-distributionsfaciliteter og pakkeafhentningsmuligheder, der dækker den sidste del af leveringen. Det skriver globest.com.

”Vores analyse viser, at e-handel og nye leveringsmetoder er de primære faktorer, der styrer logistiksektoren – både i dag og i fremtiden, da e-handel forventes at stige betydeligt over hele verden”, siger Dwight Hotchkiss, national direktør for industri hos Colliers i USA.

Læs også: Amazon har udvidet området for sine samme-dags leveringer

Og leveringsvirksomheder vil stadig opleve ændringer i forretningen. Eksempelvis prøver Amazon at bryde Federal Express and UPS' duopol på det amerikanske marked. Er leveringsvirksomheder ikke allerede paranoide i forhold til, hvad Amazon planlægger, bør de være det, lyder det fra Jack H. Rosenberg, principal for Colliers i Chicago and national direktør for virksomhedens transport- og logistik-gruppe.

-SSM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere