DSV

Branchenyt

DSV sætter gang i store udvidelsesprojekter i Storkøbenhavn

I løbet af 2019 vil DSV påbegynde to store udvidelsesprojekter, der, når de står færdig om fem år, vil sikre virksomheden mere end 250.000 m2 logistikbygning og 2.000 ansatte i Storkøbenhavn.

Branchenyt

DSV opjusterer 2017-forventningerne efter vækst i kvartalsregnskabet

DSV’s delårsrapport for tredje kvartal er ude og den vidner om vækst og resultater over forventningerne. Det får nu transportkoncernen til at opjustere de samlede forventninger til hele 2017.

Branchenyt

DSV vinder grøn logistikpris

Det danske transportfirma DSV har vundet CNH’s pris for årets mest bæredygtige logistikleverandør på baggrund af firmaets arbejde med biobrændsel i Sverige.

Branchenyt

DSV udvider til Botswana

Afrikanske Botswana er nu blevet en del af DSV-familien. Den danske gigant har tre kontorer i landet.

Branchenyt

DSV: Ingen problemer med grænsekontrol

Ingen lange køer og ingen tab for erhvervslivet. Sådan lyder meldingen fra DSV om den midlertidige grænsekontrol.

Branchenyt

DSV køber Rygaard

DSV har været på indkøb hos den familieejede, jyske virksomhed Rygaard. Den store danske koncern har netop købt en stor del af Rygaards danske logistikaktiviteter.

Branchenyt

DSV: Overtagelsen af UTi er gået over al forventning

Efter opkøbet af den amerikanske konkurrent UTi Worldwide melder DSV nu om øget indtjening og en stærkere positionering på markedet.

Lager & distribution

DSV udvider med 83.000 m2 lager i Holland

Det var ikke helt nok med 140.000 kvadratmeter til lagerbygninger i den hollandske by Venlo. Derfor har DSV meddelt, at de opfører endnu 83.000 kvadratmeter.

Branchenyt

DSV opjusterer 2016-forventningerne

Et gnidningsfrit opkøb af UTI Worldwide i starten af året kan blandt andet være skyld i det solide kvartalsregnskab, der nu får DSV til at opjustere forventningerne.

Branchenyt

DSV-chef: Selvkørende lastbiler om 5-10 år

Topchefen i DSV, Jens Bjørn Andersen, forudser at selvkørende lastbiler kan være en realitet om 5 til 10 år. I første omgang dog kun på motorvejene, og chaufførerne har ikke noget at frygte lige med det samme.

Strategi & ledelse

Transportvirksomheder øger outsourcingen

Trods mere fragt bliver transporten fordelt hos færre og færre virksomheder. Flere virksomheder vælger nemlig at outsource til specialiserede virksomheder.

Lager & distribution

DSV indsætter tog mellem Taastrup og Duisburg

Transportfirmaet DSV starter per 1. marts et nyt produkt op: Et DSV-tog, som skal køre mellem Taastrup og Duisburg.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere