02.01.2019  |  Branchenyt

DSV sætter gang i store udvidelsesprojekter i Storkøbenhavn

I løbet af 2019 vil DSV påbegynde to store udvidelsesprojekter, der, når de står færdig om fem år, vil sikre virksomheden mere end 250.000 m2 logistikbygning og 2.000 ansatte i Storkøbenhavn.

Når kalender kommer frem til 2024 vil DSV have mere end 250.000 m2 logistikplads til rådighed i Storkøbenhavn. Det vil ske som følge af to store udvidelsesprojekter.

Læs også: DSV dropper opkøb efter flere afvisninger

Allerede om få uger går DSV således i gang med første del af planerne og starter en 10.000 m2 stor udvidelse af det globale hovedkvarter i Hedehusene. Arbejdet starter efter at der i løbet af 2018 er blevet bygget en ny parkeringskælder på 20.000 m2 under den nuværende bygning.

”Når vi bygger for at imødekomme vores klienters vækst, må vi tænke stort, og vi er nødt til at planlægge længere end den nærmeste fremtid”, siger vicepræsident Brian Winter Almind.

Derfor er det altså også bare begyndelsen på DSV’s udvidelsesplaner, der vil strække sig over de næste fem år. Til den tid skal DSV så stå med mere en 250.000 m2 logistikkompleks i området omkring Roskilde-Hedehusene-Taastrup – og op med 2.000 DSV-ansatte i Storkøbenhavn.

Bygge på tidligere grusgrav
Ved siden af DSVs hovedkvarter ligger en tidligere grusgrav, som DSV vil begynde at fylde den op i anden halvdel af 2019, så der kan opføres yderligere 150.000 m2 logistikfaciliteter på området.

”Da muligheden for at købe jord lige ved siden af vores eksisterende hovedkvarter opstod helt af sig selv, greb vi den. Vi er meget begejstrede over udsigten til at skabe et gigantisk logistikkompleks centreret omkring vores hovedkontor. Det kommer til at blive DSV’s største logistikbygning i verden”, siger Brian Winter Almind.

Læs også: Efter salg går DSV fra ejer til lejer af Ejendom i Horsens

Den første udvidelse af det eksisterende hovedkvarter vil skabe plads til 400 nye ansatte, mens den anden udvidelse i sidste ende vil sikre, at DSV kan byde velkommen til omkring 800 nye ansatte.

Over den femårige periode vil DSV i alt investere en milliard kr. i de to udvidelsesprojekter.

- JMA

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere