24.10.2018  |  Branchenyt

DSV dropper opkøb efter flere afvisninger

Efter tidligere på måneden at have fået to købstilbud afvist, dropper DSV nu helt sin interesse i Ceva.

DSV har på grund af modvilje hos bestyrelsen i Ceva Logistics besluttet sig for ikke at gå videre med et nyt forsøg på at overtage konkurrenten.

Det oplyser DSV, ifølge Ritzau, tirsdag eftermiddag i en meddelelse til fondsbørsen.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

I meddelelsen fortæller DSV, at det danske transport- og logistikselskab torsdag i sidste uge afgav et bud på 30 schweizerfranc per aktie til aktionærerne i Ceva Logistics. Tilbuddet på 30 schweizerfranc er der dog ikke blevet takket ja til, og dermed er det anden gang, at DSV har fået afvist et tilbud, da selskabet tidligere på måneden fik afvist et tilbud på 27,75 franc per aktie.

Læs også: Ceva afviser "utilstrækkeligt" DSV-bud

”På baggrund af Ceva-bestyrelsens manglende vilje til at indgå i en dialog direkte med DSV på den tilbudte pris per aktie, har vi valgt ikke at gå videre med en erhvervelse af Ceva”, skriver det danske selskab i meddelelsen.

I stedet for at takke ja til købstilbuddet fra DSV, så meddelte Ceva i sidste uge, at de arbejder på at lade deres hovedaktionær containerskibsfirmaet CMA CGM øge deres aktieandel i firmaet fra 25 til 33 procent.

- JMA

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere