23.12.2016  |  Branchenyt

DSV vinder grøn logistikpris

Det danske transportfirma DSV har vundet CNH’s pris for årets mest bæredygtige logistikleverandør på baggrund af firmaets arbejde med biobrændsel i Sverige.

Det danske, verdensomspændende transportfirma DSV har netop modtaget CNH Industrials grønne logistikpris 2017 for årets mest bæredygtige logistikleverandør.

Prisen tildeles på baggrund af DSV’s arbejde med biobrændsel i Sverige, og den blev uddelt ved en for nyligt afholdt konference.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: DSV opjusterer 2016-forventningerne

”Vores aktive miljøindsats og omfattende investeringer i vedvarende brændsel har til formål at sikre, at vi lever op til vores kunders øgede efterspørgsel på bæredygtig logistik samtidig med, at vi bidrager til et grønnere miljø. Vi er meget glade for at modtage denne anerkendelse af vores miljømæssige arbejde i Sverige”, siger Magnus Malmqvist, adm. direktør hos DSV Road AB.

Det biobrændselsprojekt, som DSV faciliterer i Sverige, har til formål skabe en reduktion på 50 procent svarende til 30.000 ton CO2-udledning i hele DSV’s svenske netværk.

- KLZ

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere