Annonce

Opret nyhed

DSV fortsætter i fremgang og opjusterer forventningerne til resultatet af primær drift for hele året med 100 millioner kroner. Foto: DSV.

DSV opjusterer 2016-forventningerne

Et gnidningsfrit opkøb af UTI Worldwide i starten af året kan blandt andet være skyld i det solide kvartalsregnskab, der nu får DSV til at opjustere forventningerne.

BRANCHENYT

Transportkoncernen DSV kan fremvise et stærkt regnskab i årets tredje kvartal og opjusterer nu forventningerne til hele regnskabsåret, skriver Berlingske Business.

Både driftsoverskud og resultat før skat overgår forventningerne i det nyeste kvartalsregnskab. Resultat før skat ligger eksempelvis på 763 millioner kroner, og her havde analytikerne kun forventet et overskud på 666 millioner kroner.

”Alle tre divisioner har oplevet solid fremgang. Med en samlet vækst i indtjeningen på 18 procent i kvartalet er vi endnu en gang meget tilfredse med udviklingen”, siger DSV’s direktør Jens Bjørn Andersen.

Konkret opjusterer DSV forventningerne til resultatet af primær drift for hele året fra 3.300-3.500 millioner kroner til 3.400-3.500 millioner kroner.

Vigtig integration af UTI
I første kvartal af 2016 opkøbte DSV amerikanske UTI Worldwide, hvilket også viser sig i regnskabet i form af omsætningen de første ni måneder - den er vokset fra 38.263 til 50.130 millioner kroner.

I forbindelse med det nye regnskab udtaler Jens Bjørn Andersen, at transportkoncernen fastholder forventningerne til integrationen af UTI Worldwide. Finansdirektør i DSV, Jens Lund, fortæller også, at fokus i den nærmeste fremtid er at få UTI fuldt integreret:

”Når du opkøber, går du ikke ind af døren, tænder en kontakt, og så virker alting. Der skulle ændres en masse, og vi har lavet mange ting om”, siger han til Berlingske og fortsætter:

”Der er ikke andre opkøb i kikkerten i øjeblikket, men hvis vi snakker sammen om et års tid, og alting fortsat går godt, vil vi være opmærksomme på, hvad der foregår på markedet”.

Læs også: DSV udvider til Botswana

Læs hele DSV’s delårsrapport fra tredje kvartal her.

-CHM

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce