11.10.2016  |  Branchenyt

DSV udvider til Botswana

Afrikanske Botswana er nu blevet en del af DSV-familien. Den danske gigant har tre kontorer i landet.

Logistikkoncernen DSV er rykket ind i det afrikanske land Botswana, lige nord for Sydafrika. Landet har pt. 38 DSV-ansatte fordelt ud på tre kontorer; hovedkontoret i Gaborone og to mindre kontorer ved grænsekontrolpunkterne Tlokweng og Martinsdrift.

”DSV er en af de markedsførende i Botswana og tilbyder en bred vifte inden for transport og logistik; Luft-, hav- og vejtransport, samt toldformidling”, fortæller Sebastian Svensson, adm. direktør i DSV Botswana. Han fortsætter:

”Vores varelager i Gaborone, landets hovedstad, ligger tæt på vigtige til- og afgangsveje. Ud over at håndtere import og eksport af varer, distribuerer vi også til hele det botswanske marked”.

Læs også: DSV på vej med fossilfri transport i Sverige

Botswana er ikke den eneste tilføjelse til DSV-koncernen i år. I alt har DSV udvidet til følgende ni lande: Cambodia, Israel, Jordan, Malawi, Mauritius, Sri Lanka, Uruguay, Zimbabwe og Botswana.

-CHM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere