31.10.2017  |  Branchenyt

DSV opjusterer 2017-forventningerne efter vækst i kvartalsregnskabet

DSV’s delårsrapport for tredje kvartal er ude og den vidner om vækst og resultater over forventningerne. Det får nu transportkoncernen til at opjustere de samlede forventninger til hele 2017.

Transportkoncernen DSV har udgivet sin delårsrapport for tredje kvartal og resultaterne viser fremgang i både indtjeningen og transportvolumen.

Læs også: Mærsk-chef: Skibsindustrien har stadig plads til at konsolidere sig

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Konkret viser rapporten en vækst i indtjeningen på 30 procent og en vækst i aktiviteten på linje med eller over markedet. De positive resultater får derfor DSV’s adm. direktør, Jens Bjørn Andersen, til at hæve forventningerne til den samlede rapport for 2017:

”DSV fortsætter den gode udvikling, og vi opjusterer derfor forventningerne til hele 2017 og iværksætter et fem måneders aktietilbagekøbsprogram på 1.250 millioner kroner”, siger Jens Bjørn Andersen i en pressemeddelelse.

Det er især et højt aktivitetsniveau i Air & Sea-divisionen, der får direktøren til at opjustere 2017-forventningerne. Derudover er omkostningerne fra købet og integrationen af den amerikanske virksomhed UTi også blevet realiseret hurtigere end ventet. DSV overtog UTi i begyndelsen af 2016 for ni mia. kr.

Læs også: Deutsche Bahn leverer godt halvårsregnskab

Trods fremgangen har DSV oplevet en faldende bruttoindtjening per flyttet container til havs og fragtet ton i luften, skriver Ritzau Finans. Men det billede, vil topchefen nu have vendt:

”Det, vi skal til nu, er både at vokse toplinjen og bruttoavance. Vi skal vokse på alle parametre i 2018. Vi kan blive mere produktive og effektive uden at øge omkostningerne”, siger Jens Bjørn Andersen til Ritzau Finans.

Læs DSV’s konkrete opjusteringer her.

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere