14.06.2017  |  Lager & distribution

DSV udvider med 83.000 m2 lager i Holland

Det var ikke helt nok med 140.000 kvadratmeter til lagerbygninger i den hollandske by Venlo. Derfor har DSV meddelt, at de opfører endnu 83.000 kvadratmeter.

For nylig erhvervede DSV 140.000 kvadratmeter grund nær virksomhedens andre faciliteter i den hollandske by Venlo. Nu skal området udvides med yderligere 83.000 kvadratmeter:

”I 2019 afslutter vi opførelsen af den nye lagerbygning, som vil bringe den samlede mængde lagerkapacitet i Venlo op på 210.000 kvadratmeter. Derudover vil DSV Road-kryds-dockingterminalen komme til at ligge to kilometer syd for Venlo”, siger Peter van der Maas, der er adm. direktør hos DSV Solutions i Holland, og fortsætter:

”Vores virksomhed vokser grundet en stærk vækst i efterspørgslen på logistiktjenester i regionen, der især er drevet af handelsaktiviteter på internettet”.

Læs også: DSV i Sverige tester hybrid-lastbiler

Ifølge DSV er den nye lagerbygning strategisk placeret med optimal adgang til store forbrugermarkeder. De nye faciliteter har et højt niveau af automatisering, der er specifikt rettet mod håndtering af mindre ordrer, der er typiske for internethandel.

- EL

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere