Damco

Lager & distribution

Damco vil løfte returlogistikken i Kina

Den grænsekrydsende e-handel vokser fortsat i Asien, ikke mindst i Kina. Returneringer er til gengæld en dyr fornøjelse, men det vil Damco gøre noget ved gennem en fuldt digitaliseret løsning.

Branchenyt

Hackerangreb koster Maersk op mod 1,9 mia. kr.

A.P. Møller – Maersk har fået opgjort skaderne efter junis omfattende hackerangreb, og den samlede regning lander et sted mellem 1,3 og 1,9 mia. kr. I fremtiden vil man forsøge at beskytte sig endnu bedre.

Branchenyt

Maersk skruer op for SCM-ambitionerne

Maersk Line vil være verdensledende, når det kommer til integreret containerlogistik, og sigter efter at kunne tilbyde mere helstøbte SCM-løsninger i stil med de store transportfirmaer.

Strategi & ledelse

Ikke alle har brug for den store pakke

Kundernes krav vokser nærmest konstant, og stort set alle vil have de bedste og mest avancerede supply chain-løsninger. Men det er ikke alle, der har brug for det. For Damco er det tit en udfordring at skulle give den besked videre, fortæller selskabets nye CEO, Anders Lund Kristensen.

Branchenyt

Damco: Vi er ikke til salg

De rygter, der på det seneste har svirret omkring et muligt salg af Mærsk-ejede Damco, aflives nu af Damcos direktør.

Branchenyt

Nyt containerregulativ på vej

Den 1. juli 2016 træder det nye Solas-regulativ om vægten på shippingcontainere i kraft, og selvom mange deltaljer stadig er uklare, så vil de nye regler påvirke hele fragtindustrien.

Strategi & ledelse

Fem år til det nye Maersk er klar

I et interview med Børsen giver Maersks adm. direktør, Søren Skou, sig selv tre-fem år til at komme i mål med strategien, der skal konsolidere selskabet som en transportvirksomhed.

IT

Maersk hårdt ramt af hackerangreb

IT-systemer på adskillige sites og på tværs af forretningsområder verden over er påvirket af det cyberangreb, der ramte Maersk i går. De samlede skader er stadig ved at blive opgjort.

Branchenyt

Damco og DFDS klar med vejeløsninger

For at være klar til den nye Solas-regel om vejning af containere, har to af de største danske operatører, Damco og DFDS, lanceret hver deres løsninger for at imødekomme kravene i regulativet.

Branchenyt

Robotter, returvarer, kølige kinesere og den menneskelige faktor

Nordic Delivery Conference 2016 blev afholdt i slutningen af sidste uge og bød på et væld af forskellige perspektiver fra flere hjørner af branchen. SCM.dk var med og har samlet lidt highlights.

Branchenyt

Er Mærsk på vej mod nye frasalg?

Mærsk har tidligere frasolgt Dansk Supermarked og Danske Bank. Nu gælder det Damco og Svitzer, spår analyseselskab.

Branchenyt

Maersk indskyder milliarder i sit kriseramte logistikselskab

Maersk har i 2014 indskudt knap tre milliarder kroner i sit logistikselskab Damco, der har haft underskud siden 2010.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere