28.09.2022  |  Planlægning

Dagrofa indfører ny supply chain planning-løsning

Dagrofa etablerer samarbejde med RELEX Solutions om automatiseret og optimeret forecast- og replenishment-planlægning for Dagrofas distributionscentre.

Dagrofa, en af Danmarks største dagligvarekoncerner med over 500 butikker, indgår samarbejde med RELEX Solutions, der er leverandør af samlede supply chain- og detailplanlægningsløsninger.

RELEX skal servicere Dagrofas tre distributionscentre over hele Danmark for at forbedre varetilgængelighed, optimere processer samt reducere både lagerværdi og indgående leverancer. Som en del af Dagrofas nye strategi om at forbedre rentabilitet og bæredygtighed, var det nødvendigt at udskifte deres forældede løsning med en ny, der kunne levere et højt niveau af automatisering og som nemt kunne integreres med deres ERP-system SAP.

Høj fleksibilitet
Dagrofa valgte RELEX på grund af løsningens høje fleksibilitet og store tilpasningsevne, deres succesfulde historik med nogle af verdens ledende detailhandlere samt betydelig erfaring med supply chain og replenishment.

“RELEX’ lokale tilstedeværelse i Danmark har spillet en stor rolle i vores endelige beslutning. Med dette samarbejde stræber vi efter at opnå en best-in-class performance for vores planlægning og forecasting”, siger Henrik Neumann Lerche, Senior Supply Chain Manager hos Dagrofa Logistik.

”Sammen med RELEX bygger vi et fundament, der vil understøtte vores strategiske udvikling og vækst flere år fremover og samtidig styrke vores end-to-end supply chain performance”, fortsætter Henrik Neumann Lerche.

Læs også: Sådan styrer du flow af varer med begrænset holdbarhed

Sune Vorre, IT Direktør hos Dagrofa, siger:
“Efter en grundig evaluering af markedet, er vi helt sikre på at RELEX Solutions er den ideelle partner for os. Et af de første skridt i vores nye strategi ”#FremgangSammen” er at optimere vores løsninger indenfor detailplanlægning, et område hvor RELEX vil spille en afgørende rolle”.

”Vi ser frem til at tage på denne rejse sammen med RELEX og drage fordel af deres ekspertise for at opnå vores mål om en mere simpel og effektiv værdikæde”, fortsætter Sune Vorre.

Søren Gram Christensen, Operations Director Scandinavia, RELEX Solutions, siger:
“Vi er meget begejstrede for at byde Dagrofa velkommen i RELEX-familien, supportere dem i at opnå deres forretningsmål og levere målbar værdi til endnu en ledende og ambitiøs kunde i Danmark. Vi er både glade og ydmyg over den store tillid Dagrofa viser os og vi glæder os til at udvikle vores samarbejde”.

-  PiB

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere