Coop

Lager & distribution

Dematic indgår ny servicekontrakt i millionklassen med Coop Danmark

Den nye kontrakt er en udvidelse af den eksisterende Dematic-kontrakt og dækker nu alle automatiseringsløsninger i Coop Danmarks distributionscenter i Odense.

Indhold fra partner

Branchenyt

Skal vi mødes til nordens største Supply Chain konference?

Spar penge på din billet og mød RELEX ved SupplyTech Insights d. 20. maj 2020

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Coop Sverige vil forbedre tilgængeligheden og reducere affald med JDA

Førende svensk detailhandelsvirksomhed vil implementere JDAs Category Management-løsninger, det ledende produkt på markedet, til at allokere plads og lokalisere planogrammer på tværs af mere end 800 dagligvarebutikker.

Indhold fra partner

IT

RFID-mærkede paller sikrer tempo og fleksibilitet for Coop i Norge

Logistikteknologivirksomheden Witron har leveret store dele af indmaden i COOP Norges store logistikcenter ved Oslo, herunder det RFID-mærkningssystem, der holder styr på de mange paller i den gigantiske lagerbygning.

IT

Alle Kvickly-butikker får elektroniske hyldeforkanter

En ny aftale mellem Coop Danmark og Delfi Technologies betyder, at alle Kvickly-butikker fremover vil være udstyret med elektroniske hyldeforkanter.

Indhold fra partner

Produktion

Dagligvarebutikker tager bæredygtigt ansvar

Konventionel produktion af palmeolie går ud over både regnskove og truede dyrearter. Det har fået Dansk Erhverv og en række dagligvarebutikker og grossister til at skride til handling for at sikre produkter med bæredygtigt produceret palmeolie i de danske butikker.

Lager & distribution

Coop investerer i en af verdens største automatiseringsløsninger med den nyeste teknologi og fokus på miljøet

Coop har valgt SSI SCHÄFER som hovedleverandør af sin interne logistik. Denne gang lyder ordren på levering af en banebrydende, energieffektiv og højt automatiseret logistikløsning til det nye 77.000 kvm store distributionscenter i Eskilstuna, Sverige.

Indhold fra partner

Branchenyt

Gik du glip af årets første konference for detailplanlæggere?

Alle vores adspurgte deltagere ville anbefale RELEX Live konferencen til andre, og det er der flere gode grunde til.

Indhold fra partner

Branchenyt

Coop Danmark styrker sin planlægningsstrategi med RELEX

Coop Danmark øger kommunikation og gennemsigtighed imellem deres butikker og hovedkontoret for at forbedre vareforsyning og planogram implementering, mens de styrker deres position som en af Danmarks største detailvirksomheder.

Indhold fra partner

Lager & distribution

COOP skruer op for lagerautomatiseringen

COOP har med et nyt automatisk kasselager på non-food lageret i Odense sat turbo på automatiseringen af lagerprocesserne. Men det må ikke gå udover den fremtidige fleksibilitet.

IT

Coop vælger Atea

Atea har vundet en serviceaftale hos Coop Danmark, der gælder alle 1.200 Coop-butikker.

Indhold fra partner

Branchenyt

UPS flytter 150 job til Vejle

150 jobs er på vej til Vejle, når det internationale logistik og pakke-post firma UPS flytter ind i Faktas tidligere lager i Vinding. Det skriver Vejle Amts Folkeblad på sin hjemmeside.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere