22.09.2021  |  Branchenyt

Coop Schweiz: Zetes opdaterer over 23.500 håndholdte terminaler i butikkerne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Supply chain specialisten Zetes har leveret håndholdte terminaler til den schweiziske Coop Group på tværs af mere end 2.200 salgssteder.

Volketswil (Schweiz), 21. september 2021 - Supply chain specialisten Zetes har leveret håndholdte terminaler til den schweiziske Coop Group på tværs af mere end 2.200 salgssteder. Leveringen omfatter 10.000 Zebra PS20 personlige shoppere til kunder og 13.500 Datalogic Memor 20 mobile computere til butiksmedarbejdere. Målet var at erstatte de gamle enheder, der allerede er leveret af Zetes, for at sikre problemfri drift i butikkerne.

Coop Cooperative er en af ​​de største detail- og engrosvirksomheder i Schweiz. Den er organiseret som et kooperativ med omkring 2,5 millioner medlemmer med næsten 91.000 ansatte. I 2020 generede Coop-gruppen et samlet salg på 30,2 mia. CHF. Zetes har været Coops hardwarepartner siden 2009 og havde allerede leveret de tidligere løsninger, som gradvist vil blive erstattet med de nye terminaler.

Datalogic håndholdte i smartphone format vil blive fordelt blandt personalet på butiksgulvet i supermarkederne, hvilket muliggør en nøjagtig vedligeholdelse af lageret og lagerbeholdninger. Full-touch håndholdte med Android-operativsystemet har en kraftig 2D-megapixelscannemotor, som alle produktstregkoder hurtigt kan scannes med. Dette gør det muligt for medarbejdere at få øjeblikkelig adgang, i realtid, til lagerniveauer og foretage justeringer, hvor det er nødvendigt.

Zebra PS20 kompakte personlige shoppere fungerer som personlige assistenter for Coops kunder i butikken. Stregkoder på indkøbsvarer scannes, når de lægges i indkøbsvognen, uden at enheden skal fjernes fra indkøbsvognens holder. Android-enhederne har interaktive apps, der viser yderligere produktinformation eller relevante shoppinganbefalinger.

Integreret i serviceaftalen påtager Zetes sig al håndtering og iscenesættelse af alle enheder og sikrer, at de nyeste operativsystem- og firmwareversioner er fuldt opdaterede. For Datalogics mobile computer bruger Coop også Zetes TotalCare serviceplatformen, en webbaseret løsning til styring af mobile enheder, herunder vedligeholdelse og reparation.

"Jeg var begejstret over den smidige og præcise udrulning af 13.500 Memor og den parallelle levering af 10.000 PS20,” forklarer August Harder, der er ansvarlig for IT i Coop Schweiz. Han er især glad for, "at Zetes var i stand til at levere den nye mobile computer Datalogic Memor 20 i stort antal, selvom den først blev præsenteret kort før projektets start.”

Mere fra Zetes

Zetes

https://www.zetes.com/en

Zetes er en innovativ supply chain-teknologivirksomhed. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for, at åbne op for et større potentiale gennem smidighed, synlighed og sporbarhed i kundernes tilknyttede supply chain. I mere end 30 år har vi været en betroet rådgiver for førende supply chain-virksomheder på tværs af EMEA. I 2017 blev vi en del…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere