23.10.2017  |  Lager & distribution

Stor interesse for logistikløsning på HI-messe

Brødrene Dahls SmartStock-løsning tiltrak masser af besøgende på årets udgave af HI-messen i Herning. Generelt fyldte digitale koncepter godt op på messen, fortæller concept manager for Brødrene Dahl, Peter Petersen.

To travle dage, der til fulde levede op til forventningerne. Sådan beskriver Brødrene Dahls concept manager Peter Petersen årets HI-messe i Herning, der blev afviklet i starten af oktober med over 700 udstillere og tusindvis af besøgende.

Læs også: Nyt nærlager til Føtex Food i København

”Det er en rigtig god messe, og der er gang i den her på standen. Her har været 15.000 gæster over de første to dage, så på den måde er vi bestemt godt tilfredse med interessen”, siger han, da SCM.dk fanger ham midt på messens tredje dag.

Interessen skyldes ikke mindst de seneste udgaver af selskabets lagerautomat SmartStock, som med Peter Petersens ord er ”en logistisk løsning, der frigør ressourcer i virksomheder ved blandt andet at tage sig af håndteringen af vores kunders forbrugsvarer”. Automaten kan fyldes med en lang række hverdagsvarer og sørger selv for at bestille hjem, når det er nødvendigt. Det er efterspurgt, forklarer han.

Ambitiøse mål på digitaliseringens skuldre
”Den lean-tankegang, der ligger bag er noget, der giver en bred efterspørgsel, og det gør selvfølgelig også, at vi har en god tro på fremtiden. Vi har ambitiøse mål med SmartStock og vi ser et hul i markedet, der gør, at vi tror på en stor udbredelse af automaten”, siger Peter Petersen.

Det beror også på en generel tendens, der gjorde sig gældende i løbet af det tre dage lange event i Messecenter Herning. Digitaliserede og IT-baserede løsninger i stil med Brødrene Dahls optog således generelt en stor del af udstillingspladsen i de midtjyske haller, og det er ikke tilfældigt, mener Peter Petersen.

Læs også: De digitale ledere performer bedst

”Vi oplever over en bred kam en mere teknologisk tilgang til opgaveløsningen, både blandt vores kunder og på markedet generelt. Der er mange vindinger ved automatiserede løsninger, og digitaliseringen er i det hele taget noget, der fylder i industrien – og med god grund”, siger han.

Næste udgave af HI-messen afholdes fra den 1. til den 3. oktober 2019.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere