28.07.2021  |  IT

Rockwell Automation udvider udbud af trusselsdetektionstjenester

Rockwell Automation og Cisco forener informationsteknologiske (IT) og driftsteknologiske (OT) teams i kampen mod de stadigt flere industrielle cybersikkerhedstrusler.

Rockwell Automation tilføjer nu Cisco’s Cyber Vision-løsning til sit eksisterende LifecycleIQ-tjenesteportefølje med tilbud inden for detektion af it-sikkerhedstrusler. 

Tilføjelsen til portefølhttps://scm.dk/digitale-investeringer-gik-amok-under-coronakrisenjen bygger videre på det samarbejde, som Rockwell Automation og Cisco allerede har omkring industrielle netværk og sikkerhed. Det omfatter de fællesudviklede – og frit tilgængelige – Converged Plantwide Ethernet-arkitekturer (CPwE), der giver kunderne skabeloner og planer til design og implementering af skalérbare, sikre industrielle netværk, såvel som fællesudviklede Allen-Bradley Stratix-administrerede switches, der giver kunder en sikker switch-infrastruktur.  

Læs også: Bredt politisk flertal styrker dansk cyberforsvar

“Vi ser frem til fortsat at udbygge vores strategiske alliance med Cisco”, fortæller Angela Rapko, som er direktør for Portefølje- og virksomhedsadministration samt Kundesupport og vedligeholdelse (CSM) hos Rockwell Automation.

“Vores partnerskab forener Cisco’s globale lederskab inden for IT-netværk og -sikkerhed med Rockwell Automations globale lederskab inden for industriel automatisering og OT. Tilføjelsen af Cisco Cyber Vision til vores portefølje af tjenester til detektion af it-sikkerhedstrusler kommer vores kunder til gavn ved at øge integrationen mellem Rockwell Automation og Cisco’s økosystemer, specielt hvad angår it-sikkerhed”, udtaler hun.

Fælles engagement

De to virksomheder har samarbejdet i mere end et årti, for selvom konvergens er afgørende for digital transformation, giver det også udfordringer såsom silobaserede netværk, it-sikkerhedstrusler, mangel på færdigheder og en overflod af produktionsdata og -løsninger.

De to virksomheder har samarbejdet om at tilbyde fællesudviklede arkitekturer, tjenester og produkter, der hjælper virksomheder med at håndtere sikkerhedstruslerne, mens de arbejder for at etablere en egentlig Connected Enterprise. 

“Tilføjelsen af Cisco Cyber Vision til Rockwell Automation’s portefølje af tjenester til detektion af it-sikkerhedstrusler er et godt eksempel på vores fælles engagement i at hjælpe kunder med at øge it-sikkerheden omkring deres industrielle aktiviteter”, siger Vikas Butaney, som er VP og GM for Cisco IoT.

Læs også: Digitale investeringer gik amok under coronakrisen

Tilføjelsen af Cyber Vision til trusselsdetektionstilbuddene i LifecycleIQ-porteføljen giver en unik switch-baseret arkitektur for kunder med eksisterende Cisco-løsninger, greenfield-netværk og for dem som opdaterer deres Cisco-netværksinfrastruktur.  

“Med Cyber Vision integrerer vi it-sikkerhed i industrielle netværk og gør det lettere for vores kunder at sikre deres forretningskritiske aktiviteter. Vi er stolte over at kunne tilbyde den mest omfattende portefølje af produkter og tjenester og muliggøre vision om, at IT- og OT-teams sammen skal håndtere og løse kritiske risici i forbindelse med industriel sikkerhed”, afslutter Vikas Butaney.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere