Cybersikkerhed

IT

IT-kriminelle udnytter corona i angreb på virksomheder

Cybertruslen er steget det seneste år. Særligt phishingangreb har virksomheder oplevet flere af, og de it-kriminelle er ikke bange for at bruge corona til at lokke virksomheder i fælden. Det viser PWC’s årlige opgørelse for cybersikkerhed i danske virksomheder.

IT

Hackere udnytter svage led i virksomheders forsyningskæder

Mange virksomheders forsyningskæder ikke er rustet til at modstå cybertrusler, viser ny spørgeundersøgelse fra Deloitte. Sårbarheder i værdikæden kan give hackere nem adgang til ellers sikre systemer, vurderer cyberchef.

IT

9 ud 10 virksomheder har lav sikkerhedskultur

9 ud af 10 virksomheder har kun en moderat sikkerhedskultur, vurderer KnowBe4 i en ny analyse. En dårlig kultur blandt medarbejderne på dimensioner som holdning, normer og efterlevelse betyder, at virksomheder bliver mere digitalt udsatte.

IT

Virksomheder mangler standarder ved IoT-sikkerhed

Flere virksomheder oplever, at IoT-sikkerhed spiller en central rolle for deres produkt. Men de savner også standarder, som de kan læne sig op ad. Det viser undersøgelse, som Alexandra Instituttet har foretaget i branchen.

Branchenyt

I 2019 vil vi se et øget fokus på cybersikkerhed i forsyningskæden

Risikoen forbundet med arbejdet i forsyningskæder er stigende, og derfor vil vi ifølge direktør i Information Security Forum, Steve Durbin, i år se et øget fokus på cybersikkerhed. Udfordringen bliver manglen på talenter i cybersikkerhedsbranchen, der hele tiden forandrer sig.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere