13.02.2019  |  Branchenyt

CMA CGM byder også på Ceva Logistics

Det franske rederi CMA CGM har officielt lagt et bud på Ceva Logistics, som danske DSV tidligere har forsøgt at opkøbe. Buddet er af samme størrelse, men et længere samarbejde giver opbakning fra Cevas bestyrelse.

Den franske rederigigant CMA CGM lagde officielt et opkøbsbud på logistikvirksomheden Ceva Logistics den 5. februar. Tilbuddet blev allerede luftet i efteråret og gælder alle virksomhedens aktier.

Læs også: Ceva afviser ”utilstrækkeligt” DSV-bud

Rederiet tilbyder Ceva Logistics aktionærer 197 kroner per aktie, hvilket er det samme tilbud, der var i spil sidste år, ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Logistikvirksomhedens bestyrelse er ifølge Reuters helt i overensstemmelse med tilbuddet.  

DSV’s opkøbsmål
Det danske transportfirma DSV forsøgte sidste år at opkøbe Cava Logistiks med et bud på 182 kroner per aktie. Men det tilbud blev afvist ligesom firmaets opjusterede bud på 197 kroner per aktie også blev. Det selvom, at buddet altså stemmer overens med CMA CGM’s bud, der nu får opbakning fra bestyrelsen i Ceva Logistics.

CMA CGM og Ceva Logistics har dog over længere tid samarbejdet, og rederiet sidder allerede på godt en tredjedel af logistikvirksomhedens aktier.

Læs også: DSV dropper opkøb efter flere afvisninger

Det ser ud til, at DSV er ude af kapløbet om opkøbet, og transportfirmaet har i stedet rettet blikket mod konkurrenten Panalpina, hvilket dog har medført visse udfordringer.

- SDN

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere