17.12.2020  |  Branchenyt

Optimér din forretning via digitale integrationer med FREJA

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fragtkøbere bruger ofte meget tid på manuelle opgaver såsom booking af transporter, sporing af forsendelser og håndtering af fakturaer, men ville det ikke være rart, hvis du kunne spare tid og ressourcer ved at automatisere alle disse processer?

FREJA kan nemt hjælpe dig med at blive mere effektiv. Vi kan facilitere møder, hvor vi identificerer potentielle forretningsprocesser, der via integrationer med vores systemer kan forbedre effektiviteten. Potentialet er stort, da det giver dig mulighed for at reducere eller eliminere manuelle opgaver.

Hvis du bruger et TA-system som for eksempel Unifaun, Consignor, CargoFlux eller LogTrade, eller dit IT-system er i stand til at sende og modtage forsendelsesdata og fakturaer i et andet filformat, kan vi integrere systemerne.

Vi har masser af erfaring med at tilpasse EDI/API-løsninger, så de passer til vores kunders IT-systemer, og vi stræber altid efter at finde de bedste løsninger for vores kunder. Vi kan bruge filen fra dit IT-system til oprettelse af bookinger, og vi kan levere statusfiler eller fakturaer i dit foretrukne format via EAN-netværk. Vi er stærke i standarder, og vi er eksperter i at levere tilpassede løsninger.

Hvis du har outsourcet din logistik til FREJA eller en anden 3PL eller 4PL virksomhed, kan du også drage nytte af at udføre IT-integrationer med os. Når du placerer dine varer på vores lagre, kan vi integrere vores systemer med dine og indsamle stamdata, samt salgs- og indkøbsordrer automatisk fra dig og derefter returnere lige præcis den data, du har brug for. Dit system vil altid være opdateret med den nyeste information i 3PL-systemet, hvilket betyder, at du sparer tid og reducerer eventuelle fejl i de forskellige processer. Mulighederne er uendelige, og vi kan skabe en skræddersyet løsning, der dækker dine behov.

Hvis du har EDI-kompetencer og allerede har en slags EDI i flow, så lad os forbinde vores systemer.

Hvis du ikke har EDI, men ønsker at identificere det digitale potentiale i dine logistikprocesser, så lad os hjælpe dig. Vi er erfarne konsulenter og hjælper allerede flere kunder på deres digitale rejse.

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din forretning gennem IT-integrationer, så tøv ikke med at kontakte vores IT-integrationsmanager, Henrik Dejgaard, på hde@freja.com for at diskutere mulighederne.

www.freja.dk

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger. Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere