Forsyningskæde

Branchenyt

Nu ejer Panasonic hele Blue Yonder

I forvejen ejer elektronikgiganten 20 procent af Blue Yonder, der udvikler software baseret på kunstig intelligens. Nu går Panasonic så med til at købe de resterende 80 procent.

IT

BluJay og australske FourPL Partner sætter fart på den digitale transformation i forsyningskæden

Partnerskabet giver ANZ-kunder større muligheder på tværs af end-to-end Transportation Management.

Indhold fra partner

Branchenyt

Imerco vælger RELEX Solutions til optimering af forecasting og replenishment

RELEX skal servicere alle 167 Imerco-butikker i Danmark samt deres distributionscenter og voksende e-commerce-gren for at øge kontrollen med forsyningskæden, forbedre effektiviteten og gennemsigtigheden, og sikre præcise, salgsfremmende forecasts.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Modernisering af Forsvarets forsyningskæde

Siden 2015 har Forsvaret gennemgået en omfattende modernisering af sin forsyningskæde. Det har ført til omkostningsbesparelser på 70 milioner kroner om året.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Last Mile of the Race: Micro-Fulfillment Centers Bring the Supply Chain to the Consumer

Over the last few years, as e-commerce sales have increased and customer expectations have shifted, there has been a steady race to move fulfillment closer to the customer.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Corona-vaccines forsyningskæde oplagt mål for hackerangreb

Det Europæiske Lægemiddelagentur blev i sidste uge udsat for et hackerangreb. Forsyningskæden omkring corona-vaccinen er et oplagt næste mål, vurderer it-sikkerhedsekspert.

Branchenyt

Marks & Spencer vælger RELEX til forecasting og replenishment

Marks & Spencer har valgt RELEX Solutions til at levere en integreret planlægningsløsning for M&S Food, der skal forbedre virksomhedens forecasts, ordreberegninger og allokeringsprocesser.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Nyt redskab skal reducere dit CO2-udslip – også i din forsyningskæde

For mange virksomheder kommer størstedelen af CO2-udslippet fra selve forsyningskæden, hvorfor der er et stort potentiale for at klimaoptimere netop her. Derfor lancerer den globale specialist i energioptimering, Schneider Electric, en ny serviceydelse, der skal hjælpe virksomheder med at identificere og reducere CO2-emissionerne i deres forsyningskæder.

Sourcing

Brexit vil påvirke væksten af særlige fagområder

Fire ud af ti logistikfagfolk siger, at handelsusikkerhed er den største barriere for innovation i forsyningskæden i deres virksomheder. Carsten Lundin, Director Sales, BluJay Solutions A/S hos BluJay Solutions, forudsiger at fire roller i forsyningskæden, vil vokse i lyset af Brexit blues.

Indhold fra partner

Branchenyt

Hvor sund og stærk er din forsyningskæde?

Hvornår tog du sidst temperaturen på din forsyningskæde?

Indhold fra partner

Branchenyt

Optimér din forretning via digitale integrationer med FREJA

Fragtkøbere bruger ofte meget tid på manuelle opgaver såsom booking af transporter, sporing af forsendelser og håndtering af fakturaer, men ville det ikke være rart, hvis du kunne spare tid og ressourcer ved at automatisere alle disse processer?

Indhold fra partner

Sourcing

FN: Risikoen for slaveri øges under coronakrisen

Økonomisk usikkerhed verden over øger samtidig risikoen for at udsatte grupper udnyttes og underlægges slaveri-tilstande. Det gælder særligt for folk, der i forvejen møder diskrimination på baggrund af køn, religion, seksualitet og hudfarve.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere