24.03.2020  |  Innovation

"Intelligente handsker" skal hjælpe med at optimere FREJAs arbejdsprocesser

Indhold fra partner Hvad er dette?

Innovation spiller en vigtig rolle hos FREJA Transport & Logistics A/S. Det er blandt andet ved innovativ tænkning, at de kan levere de bedste løsninger til kunderne og skille sig ud fra konkurrenterne.

Det seneste innovationsprojekt, FREJA har gang i, omhandler ”intelligente handsker” på deres logistikcenter i Taastrup, Danmark, samt logistikcenteret i Fjeldbo, Norge. Her er de nemlig i gang med at teste ProGlove scannere med det formål at optimere arbejdsprocesserne i deres logistikafdelinger.

ProGlove scanneren er en letvægtsscanner, der giver præcis og korrekt feedback med det samme. Scanneren er placeret ovenpå en handske, hvilket gør det let og hurtigt at scanne, samtidig med at medarbejderne kan benytte hænderne frit, hvilket hjælper med at reducere den tid det tager at færdiggøre en enkelt proces. ”Handsken gør arbejdsgangene nemmere for vores kolleger, og det ændrer måden vi arbejder på, da de blandt andet slipper for at skulle lægge scanneren fra sig, hver gang kasser skal håndteres” udtaler Thomas Mikkelsen, IT WMS Manager hos FREJA.

Indtil videre er der positiv stemning omkring de ”intelligente handsker”, men teknologien er blot én af mange muligheder for at hæve niveauet for logistik i FREJA. Hertil følger en række støtteaktiviteter, der også muliggør smartere arbejdsgange.

Hos FREJA er det essentielt med motiverede ansatte, da de er med til at drive virksomheden. Derfor bliver medarbejderne i høj grad opfordret til at tage del i innovation i FREJA. ”Det er spændende at få lov til at teste nye produkter, som kan gøre arbejdet lettere for os. Jeg er glad for, at jeg kan være med til at udvikle FREJA, og det er fedt at være en del af en virksomhed som aktivt arbejder med innovation både med det formål at kunne levere bedre løsninger til vores kunder, men også med medarbejderen for øje” udtaler Christian Aurdal, Technical Manager Logistics i FREJA.

Hvis du vil vide mere om hvordan FREJA arbejder med innovation, kan du kontakte FREJAs Head of Digital & Innovation, Kenneth Sandgaard, på ksa@freja.com eller +45 9670 5342 eller læse mere på www.freja.dk. 

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger. Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere