05.01.2021  |  Branchenyt

Hvor sund og stærk er din forsyningskæde?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvornår tog du sidst temperaturen på din forsyningskæde?

I forbindelse med COVID-19 pandemien har mange virksomheder lært, hvor vigtigt det er at have en stærk og agil forsyningskæde. Vi oplever, at der er kommet øget fokus på supply chain optimering og det at lave indkøb i eller tættere på Europa for at sikre fremtidens forsyninger.

Det kan være en vanskelig og uoverskuelig opgave at tjekke hvor sund og stærk ens virksomheds forsyningskæde er. FREJAs 4PL Team tilbyder analyser på konsulentbasis. Her kan du få et hurtigt og standardiseret sundhedstjek af din forsyningskæde og dermed gøre det lettere for dig at tilpasse din forsyningskæde til eksterne faktorer. På den måde sikrer du, at du bibeholder din konkurrencedygtighed.

Ved at analysere data er det muligt at kortlægge alle forsendelser, der ankommer til og afgår fra dine lokationer, og derved måle hvordan din forsyningskæde præsterer i dens nuværende tilstand.

Ved du, hvor mange kilometer der køres for at holde din virksomheds forsyningskæde i gang?

Ved at tage udgangspunkt i din virksomheds aktuelle situation kan FREJAs matematiske modeller optimere din forsyningskædes præstation ved at overveje forskellige scenarier, såsom mængde og placering af lagre, der kan minimere den tilbagelagte afstand.

Når man sammenligner fremtidige scenarier med den aktuelle situation, er det muligt at bestemme, hvor meget der kan forbedres – og der er helt sikkert penge at tjene ved at optimere forsyningskæden.

Hvorfor bruge tid på det?

Ved løbende at tjekke pulsen på din forsyningskæde, er du bedre rustet til at håndtere uforudsete situationer. At reducere den tilbagelagte afstand kan minimere CO2-aftrykket og omkostninger, samt forbedre gennemløbstider. Vi, dine kunder og verden vil give dig en stående applaus for sådanne præstationer.

Hvad er det næste?

Brug den nye tilegnede viden til at sænke dine omkostninger. Ræk ud til Kenneth Sandgaard, ksa@freja.com, for en uformel snak om din forsyningskædes sundhedsniveau.

Læs mere om FREJAs 4PL services her

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger. Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere