07.10.2019  |  Lager & distribution

Fremtidens stjerner bliver uddannet hos FREJA

Indhold fra partner Hvad er dette?

FREJA har et omfattende uddannelsesprogram, der b.la. betyder, at de hvert år i august kan byde velkommen til et nyt hold trainees.

FREJAs traineeuddannelse er toårig, og de tilbyder uddannelse inden for transport & spedition, logistik samt økonomi. Hos FREJA mener de, at det vigtigt at uddanne unge mennesker og dermed skabe deres egen fødekæde. I løbet af de to år hos FREJA vil eleven arbejde i forskellige afdelinger og få et bredt indblik i transportbranchen.

Dann Petersen startede som trainee i august 2018 i vores UK/Irlandsafdeling. Om det første år hos FREJA siger Dann: ”Jeg har lært en masse i løbet af mit første år, ikke blot om alt det administrative, der ligger bag at planlægge en tur til og fra England, men også om, hvad det egentligt vil sige, at køre som chauffør. Jeg har nemlig været så heldig at være på tur med en af vores chauffører til England for at se, hvordan det hele hænger sammen i det store perspektiv. Samtidig fik jeg mulighed for at møde vores partner i England og få sat ansigt på dem, jeg taler og skriver med i hverdagen.”

Som et led i uddannelsen har Dann flyttet afdeling pr. 1. september. Han skal prøve kræfter med toldafdelingen og siger i den forbindelse: ”Mine forventninger til toldafdelingen er, at jeg selvfølgelig får en klar forståelse af toldprocedurerne. Det bliver især interessant i forbindelse med Brexit og her kan mine kompetencer i forhold til, at jeg allerede har siddet med UK/Irland, måske komme til at give mig en fordel.”

Om uddannelsen til speditør siger Dann: ”Generelt synes jeg, at uddannelsen passer rigtig godt til mig. Det er fantastisk, at uddannelsen er ”learning by doing”, og at man rigtigt ”får fingrene ned i dejen”. Samtidigt lærer vi en masse i skolen, som giver os værktøjer, vi kan bruge i det daglige arbejde. FREJAs værdier passer også godt til mig, idet de er bygget op omkring kvalitet, ærlighed og troværdighed. Det er egenskaber, som er vigtige både på det personlige og det professionelle plan.”

Se videoen nedenunder for at høre to af FREJAs nyligt uddannede speditører fortælle om livet som trainee hos FREJA.

Hvis du har interesse i at høre mere om FREJAs uddannelsesprogram og eventuelle jobmuligheder, er du velkommen til at kontakte HR Partner, Tina Thorup, på + 45 96 70 52 83  eller ttj@freja.com.

Se video af elevuddannelsen her

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger. Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere