27.10.2020  |  Branchenyt

FREJA udvider flåden med 75 nye trailere

Indhold fra partner Hvad er dette?

FREJA har investeret i 75 nye Schmitz Cargobull Telematik gardintrailere fra TIP Trailer Services. Af de 75 nye trailere skal 50 af dem til FREJA i Polen, mens de resterende 25 trailere er til vores UK trafik.

Polen er blevet et vigtigt ekspansionsområde for FREJA, og den 1. juli i år åbnede vores spritnye moderne logistikcenter i Szczecin. Om udvidelsen af flåden udtaler bestyrelsesformand og grundlægger af FREJA, Jørgen Hansen: ”FREJA og TIP har gennem mange år haft et godt samarbejde i Norden, og efter vores etablering og udvidelse i Polen er behovet for at have materiel på polske plader vokset markant. Den løsning kunne TIP tilbyde, så nu starter vi foreløbig op med 50 nye moderne trailere til Polen. De resterende 25 trailere er til vores UK trafik, hvor vi har set et øget behov for specielt sikrede trailere for at forhindre tyveri og andre uhensigtsmæssigheder.

Ifølge Morten Hakmann, Salgsdirektør for Danmark og Norge hos TIP, er det lange samarbejde mellem FREJA og TIP baseret på gensidig forståelse og tillid. “Vi har længe haft et nordisk samarbejde både indenfor leasing men også på vores værksteder. At samarbejdet nu er udvidet med Polen, er vi naturligvis utroligt glade for,” siger Morten Hakmann.

For nyligt kunne FREJA også annoncere, at vi har investeret i 65 nye trailere til de fire nordiske lande. Disse trailere blev leveret af Krone Fleet, og er fordelt mellem 8 walking floor trailere, 18 køletrailere, 17 standard gardin trailere, 4 veksellad og 18 Krone/Liebner trailere med fleksible sider og tag.

Samlet set har FREJA dermed inden for kort tid udvidet flåden med 140 nye trailere, som både er en udskiftning og udvidelse af den eksisterende vognpark. Trailerne har fået et teknologisk løft, så vi kan forbedre servicen overfor vores kunder, og vi ser frem til at tage dem i brug. Den samlede flåde tæller nu 2800 trailere i FREJA gruppen.

www.freja.dk

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger. Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere