10.11.2020  |  Branchenyt

FREJA tilbyder avancerede logistikløsninger i Polen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Szczecin er FREJAs nye hovedkontor i Polen og beskæftiger ca. 50 medarbejdere i forskellige administrative afdelinger, samt ca. 85 chauffører. Nogle funktioner understøtter hele FREJA Polen, mens andre er lokale aktiviteter.

Logistikcenteret åbnede den 1. juli, og indebærer et moderne lager med 10.000 m2 og plads til 250 lastbiler. Den nye lokation er omdrejningspunktet mellem Polen og Skandinavien på den ene side samt Polen og europæisk stykgodsservice på den anden side. Her tilbyder vi avancerede logistikløsninger, som blandt andet omfatter håndtering, emballering, mærkning, opbevaring og andre værdiskabende tjenester, der er understøttet af et moderne WMS system.

Om åbningen af det nye logistikcenter udtaler FREJAs Bestyrelsesformand i Polen, Torben Mortensen: ”Åbningen er gået godt og helt efter planen, og med de nye faciliteter har vi de bedste forudsætninger for at levere værdiskabende løsninger til vores kunder. Vi har allerede integreret de første kunder med succes, og vi har plads til endnu flere aktiviteter. Vi vil derfor meget gerne byde velkommen indenfor i vort nye logistikcenter”.

Vi har stor fokus på udviklingen af E-commerce og har igennem de seneste to år oplevet store stigninger af fragtvolumener. Vi har derfor valgt at dedikere ansatte til at varetage disse opgaver, da det kræver ekstrem stor ekspertise ifm. store volumenudsving, samt for at kunne garantere næste dags levering. Førhen varetog vi udelukkende transportflowet, men med de nye faciliteter kan vi varetage hele logistikken.

I forbindelse med udvidelsen af vores afdeling i Polen har vi desuden haft fokus på vores trucking division. I indeværende år udvider vi flåden fra 68 til 88 trækkere. Dette både med 2-akslede og 3-akslede trækkere for at forstærke FREJA brandet og sætte fokus på kvalitet, miljø og de rigtig chaufførbetingelser. Torben Mortensen uddyber: ”Vi vil gerne sikre at vores chauffører har de mest optimale forhold i branchen. Af den grund har vi blandt andet etableret moderne velfærdsrum til chaufførerne, fælles opholdsstue og vaskerum af høj standard”.

Hvis du er interesseret i at høre mere om de løsninger, vi kan tilbyde i Szczecin, er du velkommen til at kontakte os.

www.freja.dk

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger. Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere