02.03.2021  |  Branchenyt

FREJA opkøber TL Trans i Finland

Indhold fra partner Hvad er dette?

FREJA Transport & Logistics Oy, med hovedsæde i Turku, Finland, har opkøbt transportvirksomheden TL Trans, som har specialiseret sig i temperaturstyrede transportløsninger.

FREJA vil med opkøbet udvide sine tjenester inden for international temperaturreguleret transport til og fra Finland betydeligt. TL Trans’ personale vil blive knyttet til FREJA, og ca. 80 køletrailere vil blive føjet til FREJAs nuværende kapacitet på ca. 850 gardintrailere i Finland.

”Med opkøbet vil vi styrke vores position inden for international vejtransport. Vi vil fremover kunne tilbyde flere temperaturstyrede transportløsninger til og fra Finland. Jeg er glad for at udvide vores team af professionelle medarbejdere”, siger administrerende direktør for FREJA i Finland, Matti Urmas.

Det nye kontor i Ostrobothnia vil styrke FREJAs aktiviteter. TL Trans har indtil nu været ejet af Jörgen Byskata og Marko Ruotsalainen.

”FREJA er et godt nyt hjem for TL Trans’ aktiviteter, og vi vil fortsat kunne betjene vores kunder med endnu bredere transportløsninger” siger TL Trans’ administrerende direktør, Jörgen Byskata.

TL Trans er et speditions- og transportfirma, der blev grundlagt i 1992 i Kronoby, Finland.

www.freja.dk

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger. Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere