17.11.2020  |  Lager & distribution

FREJA hjælper Dansu med luftfragt af værnemidler fra Kina

Indhold fra partner Hvad er dette?

Siden coronakrisen ramte Danmark i starten af året, har der været stor efterspørgsel på varer som håndsprit og mundbind. Den store efterspørgsel har den familieejede virksomhed, Dansu A/S, også kunne mærke.

Dansu A/S er mest kendt for at importere råbomuld, som de forarbejder på deres lokation i Ganløse. Bomulden bliver dernæst brugt til at producere vatpinde og vat, som de leverer til butikker, apoteker og hospitaler. Dansu har for eksempel produceret de vatpinde, som bruges til podning ved COVID-19 tests. Udover disse produkter har de desuden også CE godkendte mundbind i deres sortiment, som de har oplevet en stigende efterspørgsel på grundet COVID-19.

Dansus leverandører af mundbind er placeret i Kina, og derfor var det nødvendigt med en logistikpartner, som kunne transportere varerne hjem til Danmark. Eftersom Dansu i flere år har samarbejdet med FREJA på vejtransport, var det derfor kun naturligt også at vælge FREJA på luftfragt.

Désirée E. Danechi, Assistant Manager i Dansu, fortæller: ”Vi er så taknemmelige for FREJA og især Nicolai Christensens indsats i forbindelse med at få transporteret disse mundbind til Danmark. Det hele er gået som smurt, og I er med til at beskytte mange mennesker pga. jeres arbejde. Stort tak til jer alle!”

Når vores kunder er glade, er vi glade, og når vi oven i købet kan være med til at bidrage til samfundet, så bliver det ikke meget bedre. Hvis du har et internationalt transportbehov, så har vi løsningen. 

www.freja.dk

Denne artikel er en del af temaet Coronavirus

Mere fra FREJA Transport & Logistics A/S

FREJA Transport & Logistics A/S

www.freja.dk

FREJA er en af de største privatejede transport- og logistik virksomheder i Norden. Via vores afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina har vi fokus på og er dedikerede til at tilbyde vore kunder skræddersyede, effektive og troværdige løsninger. Inden for den visionære europæiske forretningsverden, ønsker FREJA at være…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere