10.06.2014  |  Branchenyt

EG køber svensk it-gazelle

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med købet af it-gazellen Tacticus bliver it-virksomheden EG blandt Sveriges største leverandører inden for Microsoft Dynamics. Flere opkøb kan ventes i år, lyder meldingen fra EG.

Den danske it-virksomhed EG har opkøbt it-gazellen Tacticus i Sverige. Med købet bliver EG en af Sveriges største Dynamics-leverandører med en omsætning på 267 millioner svenske kroner.

Læs også: Den danske it-koncern EG køber norske NaviCom 

Købet af Tacticus er EG’s første opkøb, siden koncernen selv fik ny ejer i form af kapitalfonden Axcel i 2013. I den forbindelse annoncerede EG, at koncernen ville fastholde sine planer for Skandinavien med en offensiv vækstdagsorden baseret på både organisk vækst og opkøb.

De mere end 60 Tacticus-medarbejdere bliver fremover en del af EG Sverige, hvor der i forvejen sidder knap 100 medarbejdere fordelt på fem kontorer i blandt andet Stockholm, Örebro og Malmø.

Tacticus blev grundlagt i 2006 og har hovedsæde i Malmø. Ud over Microsoft Dynamics AX arbejder virksomheden blandt andet med M3-platformen og BI-løsninger, alt sammen specialiseret til logistik- og produktionssektoren.

Tæt samarbejde i Øresundsregionen
Med den tætte placering til København giver opkøbet gode muligheder for at tiltrække medarbejdere fra hele Øresundsregionen, mener Leif Vestergaard, administrerende direktør for EG.

Læs også: Fremtidens ERP skal støtte mennesker

”EG ser klare tegn på, at krisen letter, hvilket betyder øget efterspørgsel på it-ekspertise, for eksempel i logistik- og produktionsbranchen. Opkøbet af Tacticus giver os større fleksibilitet i forhold til at balancere trækket på it-specialisterne bedre i perioder med stor efterspørgsel, som vi blandt andet oplever nu”, siger Leif Vestergaard.

- JKK 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere