Descartes

www.descartes.com

Branche/Sektor:

WMS + it til lageroptimering

Om

Descartes - forener logistisk intensive virksomheder til global samhandel Verden af i dag er mindre, mere forbundet og i hurtigere bevægelse end nogensinde. Mennesker interagerer øjeblikkeligt med partnere og ressourcer i bevægelse over hele jorden. Virksomheder agerer på tværs af brancher og landegrænser med en lethed, der er unik for netop vor tid. Ny teknologi skaber muligheder og optimere… Læs mere  

Om

Descartes - forener logistisk intensive virksomheder til global samhandel
 
Verden af i dag er mindre, mere forbundet og i hurtigere bevægelse end nogensinde. Mennesker interagerer øjeblikkeligt med partnere og ressourcer i bevægelse over hele jorden. Virksomheder agerer på tværs af brancher og landegrænser med en lethed, der er unik for netop vor tid. Ny teknologi skaber muligheder og optimerer arbejdet på måder, som vores forgængere simpelthen ikke kunne have forestillet sig.
 
Hvem gør dette muligt? Descartes
 
Descartes forener mennesker og teknologi, der bevæger verden. Descartes' logistiske teknologi effektiv, fleksibel, pålidelig og samarbejdende. Den gør store opgaver mindre og komplicerede opgaver mere enkle. Verden bliver mindre og mindre – Descartes gør det mere intelligent, hurtigere og bedre.
 
Logistics Technology Platform
 
Logistik går ud på at have det, man har brug for – produkter, mennesker eller data – hvor man har brug for det, og når man har brug for det. Som branche er logistik både noget meget generelt og noget meget konkret. Når logistik udnyttes fuldt ud i markedet, sætter det en virksomhed i stand til at konkurrere og udvikle sig i udfordrende omgivelser.
 
For at give virksomhederne disse fordele har Descartes udviklet Logistics Technology Platform.
Logistics Technology Platform kombinerer Global Logistics Network – verdens mest omfattende logistiknetværk, som dækker en række transportformer – med branchens bredeste udvalg af modulopbyggede og integrerbare internetbaserede og trådløse logistikløsninger. Logistics Technology Platform udnytter verdens største multimodale logistikstruktur til at gøre det muligt for virksomheder at skabe forbindelse til hinanden og samarbejde på en hurtig og økonomisk måde. Den er et nyt paradigme inden for logistikteknologi, som er udviklet til at få virksomheder til at realisere resultaterne hurtigere og øge produktiviteten. Logistics Technology Platform.
 
En enkel, elegant syntese: Netværk, applikationer og fællesskab
 
Told: Vores toldløsninger gør det let at oprette og indsende tolddeklarationer elektronisk til toldkontorerne i det lokale land og/eller direkte til toldmyndighederne i andre lande. Løsningerne understøtter altid de nyeste momsbestemmelser og kan integreres med ERP-systemer, så der opnås maksimal effektivitet.
 
Transportstyring: Vores løsninger til transportstyring understøtter din virksomhed ved at forenkle de daglige logistikaktiviteter. Dette sker i et samspil med dit orderstyringssystem (ERP/WMS etc.). Transportstyringsløsningen håndterer de elektroniske bestillinger til de valgte transportfirmaer (land, sø, luft) og frembringer de relevante dokumenter til forsendelserne.
 
 
 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere