Medlemsprofiler Se alle
Tema om distribution i 2020
Distribution i 2020 rummer mange aspekter, som virksomheder – store som små – er nødt til at forholde sig til. Teknologiske løsninger som eksempelvis wearables, AR og biometriske sensorer giver muligheder for at løfte morgendagens supply chain, mens strukturelle initiativer kan fremme innovationen blandt medarbejderne. Samtidig skal brændstofferne i virksomhedernes lastbilflåder være grønne, men hvordan gør man lige det? Og hvad med den globale forbundethed? Læs mere om alt det i dette tema.
Lager & distribution

Case: Fiberline sparer 44% med ny lagerstyring
Siden Fiberline A/S fik Saniståls StockMaster-automater, er forbruget af værnemidler reduceret markant. Se videoen, hvor virksomheden fortæller, hvordan samarbejdet med Sanistål har gjort dem mere effektive.
Indhold fra partner
Lager & distribution

Morgendagens supply chain er bionisk
Et boomende marked for enterprise wearables vil påvirke arbejdsdelingen mellem menneske og maskine i enhver supply chain. Morgendagens transport, lager og logistikstyring byder på en række nye måder at integrere biologi og mekanik.
Innovation

Logistikvirksomhed henter innovation hos medarbejderne på gulvet
FREJA Transport & Logistics har etableret et struktureret innovationskoncept, der opfanger medarbejdernes idéer til små og store forbedringer og innovationer. Alle idéer bliver undersøgt, og nogle går videre til virksomhedens innovationscockpit. I 2019 endte 40 medarbejderidéer med at blive behandlet.
Lager & distribution

Den globale forbundethed har det svært
En undersøgelse fra DHL fastslår, at den globale forbundethed toppede i 2017 og faldt i 2018. Globaliseringen har tabt luft, mens regionalisering måske står til at vinde terræn.
Strategi & ledelse

Fremtidens brændstoffer skal være grønne – men hvordan?
El, biogas, brint, electrofuels, brændselsceller og batterier. Transportsektoren er ved at omstille sig til en grønnere fremtid, men hvad der egentlig skal drive de forskellige fartøjer på sigt, bliver heftigt debatteret. Økonomien er – selvfølgelig – afgørende, lød det på DI-konference om emnet.