Transportmessen 2023

Læs med når hele transportbranchen samles til fagmessenn Transport 2023 i MCH Messecenter Herning. Glæd jer til tre dage med spændende udstillere, masser af aktiviteter og interessante oplæg om den grønne udvikling.

Lager & distribution

EN SAMLET BRANCHE SATTE FOKUS PÅ GRØNNE LØSNINGER PÅ TRANSPORT 2023

Faglige debatter, dialoger og produktdemonstrationer med fokus på fremtidens grønne transportløsninger var i centrum på den 17. udgave af Transport-messen, der i år kunne fejre 35-års jubilæum i MCH Messecenter Herning.

Lager & distribution

Bæredygtig upcycling på transportmesse

N.C. Nielsen deltager på fagmessen Transport 2023, som afvikles i MCH Messecenter Herning i dagene 20.- 22. april 2023, og her kan messedeltagerne blandt andet høre mere om det nye bæredygtighedskoncept NCN Heavy Handling Upcycling, som for første gang præsenteres over for et bredere publikum.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Mød N.C. Nielsen på Transport 2023

N.C. Nielsen deltager på fagmessen Transport 2023 i MCH Messecenter Herning, som afvikles i dagene 20.- 22. april 2023. Messen samler den danske transportbranche med mere end 350 udstillere i 14 haller, over 100 aktiviteter på programmet og faglige indlæg om blandt andet den bæredygtige udvikling i transportbranchen.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Transport 2023: Oplev de nyeste grønne teknologier

Med fokus på elektrificering af transport, bæredygtige brændstoffer og fremme af cykel- og gangtrafik vil Transport 2023 give besøgende mulighed for at lære om de nyeste teknologier og løsninger inden for grøn transport

Lager & distribution

Transport 2023 er køreklar med store lastbilmærker

Grønne lastbilløsninger som Volvo, Mercedes-Benz og IVECO ruller ind på Skandinaviens førende transportmesse, Transport 2023 den 20.-22. april i MCH Messecenter Herning. Alle producenter medbringer elektriske modeller og andre løsninger, der favner fremtiden.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere