10.03.2023  |  Lager & distribution

Transport 2023 er køreklar med store lastbilmærker

Grønne lastbilløsninger som Volvo, Mercedes-Benz og IVECO ruller ind på Skandinaviens førende transportmesse, Transport 2023 den 20.-22. april i MCH Messecenter Herning. Alle producenter medbringer elektriske modeller og andre løsninger, der favner fremtiden.

Det er tre af lastbilmarkedets toneangivende aktører, der i form af Volvo, Mercedes-Benz og IVECO også har meldt deres ankomst til Transport 2023. Og alle tre ser med stor forventningsglæde frem til messen, hvor der præsenteres innovative løsninger, og hvor der skal netværkes vidt og bredt.

”Hos Volvo sætter vi stor pris på Transport 2023 og muligheden for at møde kunder, chauffører og samarbejdspartnere. Vores position som markedsleder skyldes i høj grad vores store fokus på kundetilfredsheden, herunder den personlige kontakt og gode relation til kunderne. Det er en afgørende faktor i transportbranchen og én af grundene til, at vi deltager på Transport 2023”, konstaterer salgsdirektør i Volvo Marcel Wolff-Matern og løfter lidt af sløret for, hvad virksomheden medbringer på messen:

”Volvo har øjnene rettet mod fremtiden med fokus på den grønne omstilling, og det afspejler sig i de elektriske lastbilmodeller, som vises frem på messen. De besøgende har mulighed for at få et indblik i den spændende, grønnere fremtid, som vi alle kommer til at være en del af”.

Mere konkret medbringer Volvo blandt meget andet Danmarks første elektriske slamsuger opbygget af Bucher Municipal og Volvo FM Electric 6x2 fra UNICON.

Prøvetur i elektrisk lastbil
Også hos Hessel Trucks, der er dansk importør af Mercedes-Benz-lastbiler, er de grønne og bæredygtige løsninger i fokus, når Transport 2023 byder inden for i messehallerne.

”Vores gæster kan alle tre messedage møde både mig og vores ladestander-partner, og vi har begge gode bud på, hvordan den enkelte vognmand kan blive klar til den grønne omstilling i transportbranchen. Vi har stor erfaring i at gøre den grønne omstilling overskuelig og håndgribelig, og det er vigtigt, for det handler nemlig ikke bare om at købe en elektrisk lastbil”, lyder det fra eMobility-manager i Hessel Trucks Mikael Voigt.

Han fortæller videre, at virksomheden tilbyder en prøvetur i den elektriske lastbil eActros - og at der er en rigtig god grund til netop dét.

”Vi kan tale nok så meget om en elektrisk lastbils fortræffeligheder, men det, der virkelig rykker noget, er, når chaufførerne selv oplever eksempelvis det reducerede støjniveau og ikke mindst dét at have fuldt moment fra start og dermed en meget glidende igangsætning. Og derfor tilbyder vi en prøvetur”, forklarer Mikael Voigt.

Digitale løsninger
Hos IVECO hæfter man sig ved, at Transport 2023 er transportsektorens hovedsæde for videns- og erfaringsdeling. Messen byder på samme tid på gode, sociale relationer med kunder, konkurrenter og samarbejdspartnere og høj faglighed inden for ikke mindst den grønne omstilling - og hér byder virksomheden også selv ind.

”Hos os kan de besøgende opleve både køretøjer og digitale løsninger, der gør hverdagen mere CO2-venlig og brændstoføkonomisk. Vi har stort fokus på 'det hele billede' - altså at kunden med købet af en IVECO skal have en samlet transportløsning med alt, hvad det indebærer af solide serviceaftaler og faglig sparring”, fortæller Business Director hos IVECO Håkan Jönsson og løfter sløret for én af virksomhedens hovedattraktioner på messen:

”Vi medbringer blandt andet vores nyeste skud på stammen, nemlig vores elektriske eDAILY, som vi har med for første gang. Vi glæder os til at præsentere alle dens fordele og se, hvordan den bliver modtaget på det danske marked. Og så ser vi selvfølgelig frem til at møde vores kunder, ligesom vi altid gerne deltager i samtaler om branchens fremtid”.

Læs også: Raketvækst af tunge el-lastbiler i Europa og USA

Med tilføjelsen af Volvo, Mercedes-Benz og IVECO byder Transport 2023 på alle de syv store lastbilmærker - DAF, MAN, Renault og Scania har således også alle bekræftet deres tilstedeværelse på messen.

- PiB

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere